»BIG GAME« U NOVOM – VELIKA TUNA POBJEDILA RIBARE

»BIG GAME« U NOVOM – VELIKA TUNA POBJEDILA RIBARE

318
0
Podijeli

bigfish1Prvi put organizovano takmičenje »Big game fishing« na tune i sabljarke u Herceg Novom ostaće upamćeno po izvanrednoj morskoj avanturi i druženju, ali i izgubljenoj borbi sa velikom tunom. Juče nakon skoro pet sati pravog malog rata s nevjerovatno žilavom tunom bluefin, Denis Mandić i Gligo Mitrović s brodom »PUPA« odustali su. Ogromna tuna se na kraju otkačila i ostala u moru.
Ipak, ekipa i brod »Pupa« Denisa Mandića pobjednik je ovog prvog atraktivnog takmičenja u Herceg Novom. Sakupili su preko 900 bodova, koje im je donio ukupan ulov. Drugo mjesto osvojio je brod i ekipa »Bluefin« Raca Gardaševića, a treće »Castelo«, Zorana Obradovića.

vg1bgPoznati kantautor i Novljanin Vlado Georgijev sa dr. Colićem i brodom »Big game« bio je na 6. mjestu, ali je po slikama sa twitera očigledno mnogo uživao. Pogotovo što su imali posla i sa »nestašnim« delfinom, koji ih je pratio.
vg2Na sinoćnjem proglašenju pobjednika i zabavi na Škveru, u restoranu »Bluefin« dogovoreno je da se u Herceg Novom i dalje priređuje ovakav adrenalinski ribolov, sve popularniji u svijetu. Organizatori iz »Jugola Grakalića« i Raco Gardašević su zadovoljni učešćem 13 brodova iz Crne Gore, Srbije i Rusije.

Picerija i restoran

 

 

fotografije preuzete sa twitter naloga Vlada Georgijeva

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code