Početna Politika Reagovanje Demokrata potvrda da smo najčitanija medijska kuća Boke kotorske

Reagovanje Demokrata potvrda da smo najčitanija medijska kuća Boke kotorske

8

Želja za dokazivanjem da nije promašena investicija političkog subjekta koji ga je kupio pred lokalne izbore u Herceg Novom, tjera Radio Jadran na objavljivanje svakakvih nebuloza, pa tako i one da je portal CdM platforma Demokrata za zastrašivanje Radio Jadrana.

Veću glupost člankopisac Radio Jadrana nije napisao još od prije par dana kada je za Herceg Novi napisao da je najjužnija opština u Crnoj Gori. Toliko nepoznavanje lokalne geografije teško da može ispoljiti bilo koji Novljanin. Takva neznalica kada je u pitanju geografija Crne Gore može biti samo neko ko nije iz Crne Gore. I neko ko se za potrebe kampanje političkog subjekta koji je kupio Radio Jadran, trenutno nalazi u Crnoj Gori.

Sigurni smo da i građani Herceg Novog i građani Crne Gore već pogađaju da je ta neznalica kojoj hercegnovska Radio Skala ustupa svoj prostor Beba Popović.

Stoga, molimo vlasnike Radio Jadrana da ubuduće za ovu vrstu manipulacija više koriste usluga Milivoja Bešlina. On će, vjerovatno, znati kakav je položaj Herceg Novog na mapi Crne Gore, a znaće i da su Herceg Novi i Trebinje susjedne opštine, za razliku od Bebe Popovića. Manje će blamirati i njih i Radio Jadran.

8 Komentari

  1. 30.avgusta svi zajedno smo ponijeli najjveću pobjedu – sklonili smo DPS nakon 30 godina vladavine ovom državom, zar ne trebamo sada da budemo zadovoljni svi koji smo se borili i izborili za novu CG, čemu ova prepucavanja, zar je bitno ko će imati više mandata u HN skupštini, kada znamo da to više neće biti DPS???

    28
    32

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code