Početna Naslovna Regata „Herceg Novi sailing tour 2019’’ otvorila sezonu

Regata „Herceg Novi sailing tour 2019’’ otvorila sezonu

4

U akvatorijumu hercegnovskog zaliva organizovana je uspješno prva regatta “Herceg Novi sailing tour 2019” koja je ujedno ozvaničila počeak sezone.

Startna pozicija je bila ispred marine Lazure u Meljinama, a dalje brodovi su jedrili ka Gradskoj luci Herceg Novi, gdje je bio cilj regate.

Picerija i restoran

U konkurenciji 12 jedrlica prvo mjesto osvojio je “Sinji Galeb”, drugo mjesto jedrilica “Oxygen” i treće “Ozana”.

Podsjetimo i da je prvi put zaplovila solarna jedrilica “Boka” u vlasiništvu poznatog muzičara i jedriličara, Antonija Pušića aka Ramba Amadeusa.

Na regati je učestvovao i crnogorski olimpijac Milivoj Dukić, koji je ujedno i suorganizator i idejni tvorac revijalne regate Herceg Novi sailing tour.

– Postajemo bogatiji za još jednu regatu i cilj nam je da se privuče što veći broj učesnika i posjetilaca, jer svaki put kada naše more pokriju jedra šaljemo najbolju sliku ljubiteljima nautičkog turizma – poručili su iz Turističke organizacije Herceg Novi, koja je u saradnji sa Jedriličarskim klubom Jugola Grakalić, Opštinom Herceg Novi i hotelom Lazure priredila ovu manifestaciju.

4 Komentari

  1. Mi simpatizeri FK Igala pitamo kada je TAJNA skupština kluba.I mi bi da prisustvujemo a kažu da je tajna datum i vrijeme samo poslušnim.

    10
    3

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code