Regionalna promocija novogodišnjih i božićnih svečanosti u Kotoru

Regionalna promocija novogodišnjih i božićnih svečanosti u Kotoru

484
0
Podijeli

to kotor press bg 1 011215Turistička organiozacija Kotora promoviše program novogodišnjih svečanosti na lokalnom, državnom i regionalnom nivou. Već su organizovane tri press konferencije, u Kotoru, u Podgorici i u subotu 28. novembra program je predstavljen u Beogradu, u Medija Centru.
Pored toga, najavni video spot se pored domaćih televizija od danas vrti i na regionalnom MTV kanalu, gdje će ga gledati do kraja godine kroz 6 dnevnih termina. Promo video za doček Nove godine u Kotoru režirao je Dušan Vuleković, autor nagrađivanog filma Kotor for all Seasons.
Kompletan novogodišnji program odvija se u 3 segmenta: dvodnevni doček, Od Božića do Božića i Dječija Nova godina.
Program dvodnevnog dočeka Nove godine u Kotoru koji će se održati 31. decembra i 1. januara je kompletiran. Doček je u znaku rock’n’roll koncerta, prve noći nastupaće The Best Beat (The Beatles tribute band), Artan Lili i Sacri Cuori (31.12.), dok će druge noći svirati Light Under the Black Mountain, Repetitor i The Bambi Molesters.
Bozic - PosterDrugi segment je “Od Božića do Božića” koji se treći put održava u Kotoru i nudi tradicionalni, kotorski duh i sve što Kotorani vole i godinama praktikuju. Trajaće od 22. decembra do 8. januara 2016.
Treći segment je Dječija Nova Godina, koju realizuje Kotorski Festival Pozorišta za djecu 30. decembra donosi program i iznenađenja kakve Kotor do sada nije vidio.
Program dočeka je dio trostrukog praznično/novogodišnjeg programa koji grad Kotor priprema i poseban je po koncepciji i ponudi. Manifestaciju dočeka organizuje Turistička Organizacija Opštine Kotor, sa NVU Karampana Kotor, uz pokroviteljstvo Opštine Kotor i podršku Ministarstva održivog razvoja i turizma.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code