Regionalni borci karatea na kampu u Bijeloj

Regionalni borci karatea na kampu u Bijeloj

9
Podijeli

Iternacionalni karate kamp “Bijala 2019” u organizaciji Karate kluba Bijela okupio borce iz 6 država,  Slovačke, Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske, Slovenije i Crne Gore.

Na kampu je učestvovalo 48 boraca iz sljedećih klubova: MTKa Iz Banske Bistrice, Metković iz istoimenog grada,  Sv Jerinej iz Slovenske Konjice, Viner-Civi iz Šapca, Unsu iz Bjeljine, Sloboda-Tuzla, KBS-Trebinje, Fokus-Nikšić, Ulcinj i domaćin kk Bijela.

Picerija i restoran

Kamp traje od 15. do 22.juna i premašio je očekivanje sa  brojem učesnika. Prema najavama organizatora, za sljedecu godinu se očekuje preko sto karatista.

– Ovo je ujedno ipripremni kamp za takmičare našeg kluba koji krajem ovog mjeseca putuju u Umag na Svjetski kup.  Riječ je o Jovani Damjanović i Nenadu Đuričiću. Dan nakon Svjetskog kupa očekuje nas u Umagu i Svjetska liga mladih za kadete i juniore gdje ce nastupiti Nemanja Mikulić – navode iz KK Bijela.

9 Komentari

 1. SAMO SEBIČNI DUSMANI LJUBONORNI MOGU BITI PROTIV OVE DJECE I SPORTA,ZATO I DISLAJKUJU .NIJE BITNO ODAKLE JE KO DOŠAO BITNO JE DA ZNA SVOJ POSAO. ADA ZNA VIDI SE PO REZULTATIMA OVE DJECE ,GDE GOD DA SU POSLI S MNOGO MEDALJA SU DOSLI , A TI KOI DISLAJKUJES I TI SI BIO U OVAJ KLUB …

  2
  3
  • Svaka cast toj dijeci..sve pohvale. Ali, gdje su ovom klubu kadeti, juniori,seniori…Nakon 10 i vise godina klub bijela nema starije kategorije. Zasto nema? Nesto onda nije u redu kada svi napustaju taj klub, cim porastu..

   2
   2
    • Ali nije tu u pitanju par roditelja pa da kazemo krivi su njih troje ,cetvoro, petoro. Trebalo bi da bude mnogo vise djece koja bi sada bila u kadetima, juniorima, seniorima. Tako da ne stoji bas ta konstatacija da su samo roditelji krivi..ipak je vise od 10 godina od kada klub postoji, a niko stariji nema,niko se ne zadrzava u tom pogonu. E sada ili odlaze radi necega, ili vise ne treniraju..ali, svakako jos jednom pohvale ovoj mladjoj djeci.

     • Biće ih za godinu dvije…kadeti su od 15 god a tu djeca počnu od 5 ..6 god da treniraju…nisu svi poceli trenirati otkad klub postiji da bi sad bili kadeti…a zašto prestaju to je njihova stvar…do.kluba nije sigurno

 2. Bravo Sladjo, bravo Marko….hvala vam za sve sto cinite kako bi karate I sport uopste bio putanja I smjernica za svu omladinu. 🇲🇪🏆👊👏👏👏

  3
  1

Ostavite komentar

*

code