Početna Turizam Reise Know – How prvi put izdaje turistički vodič o Crnoj Gori...

Reise Know – How prvi put izdaje turistički vodič o Crnoj Gori na njemačkom jeziku

0

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore organizator je studijske posjete njemačkog novinara Matijasa Koflera (Matthias Koeffler) koji priprema turistički vodič o Crnoj Gori na njemačkom jeziku.

Foto Nacionalna Turistička Organizacija Crne Gore

Novinar će tokom dvonedeljne posjete destinaciji obići neke od najatraktivnijih turističkih lokaliteta u Podgorici, Cetinju, Budvi, Baru, Ulcinju i Bokokotorskom zalivu. On će posjetiti i sjever Crne Gore, Žabljak i nacionalne parkove,  kako bi ljubiteljima putovanja, kroz vodič, predstavio ponudu aktivnog odmora u prirodi koji privlači posebnu pažnju njemačkih turista. Pored prirodnog bogastva, Kofler će u vodiču predstaviti  kulturne znamenitosti Crne Gore, a poseban akcenat će biti stavljen na muzeje.

Izdavačka grupa “Reise Know-How”, za koju Kofler priprema turistički vodič o Crnoj Gori,  vodeći je nezavisni izdavač turističkih knjiga u Njemačkoj. Od 1981.godine “Reise Know-How” izdao je turističke vodiče za preko sto svjetskih turističkih destinacija, među kojima su Bali, Majorka, Tajland, USA i dr. Vodič o Crnoj Gori na njemačkom jeziku biće objavljen u proljeće 2021.godine.

Foto Nacionalna Turistička Organizacija Crne Gore

Studijska posjeta njemačkog novinara realizuje se uz podršku lokalnih turističkih organizacija Bara, Budve, Cetinja, Ulcinja, Kotora, Tivta, Žabljaka i Podgorice  i JP “Nacionalni parkovi Crne Gore”.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code