Početna Društvo Rekonstrukcija bazena u Kotoru u završnoj fazi

Rekonstrukcija bazena u Kotoru u završnoj fazi

0

Na kotorskom zatvorenom bazenu Nikša Bućin u završnoj je fazi rekonstrukcija, pa je neophodno da uporedo počne priprema za testiranje termotehničkih sistema i tehničkog prijema, kao uslov za izdavanje upotrebne dozvole, zaključeno je na sastanku predstavnika izvođača radova i stručnog nadzora.

Foto: Uprava javnih radova

Kako je saopšteno iz Uprave javnih radova, direktor Uprave, Boro Lučić i predsjednik Opštine Kotor, Vladimir Jokić, sa saradnicima, obišli su gradilište zatvorenog bazena Nikša Bućin i sportske sale i dogovorili nastavak realizacije ovih kapitalnih projekata.

Izvođač radova je informisao Lučića i Jokića da su u toku finalne aktivnosti u unutrašnjosti objekta i uređenje terena, tako da se može očekivati da uskoro počne i probno puštanje u rad instaliranih sistema.

Foto: Uprava javnih radova

Tokom obilaska sportske sale, čija je izgradnja počela prije 10 godina, dogovoreno je da se definiše dalji pravac djelovanja u realizaciji ovog projekta.

Bilo je riječi i o rekonstrukciji lokalne saobraćajnice kroz Gornji Grbalj, na dionici od Lastve Grbaljske do Stare Fortece, procijenjene vrijednosti 560.000 eura, koju je lokalna uprava kandidovala za realizaciju u okviru kapitalnog budžeta.

Pored rekonstrukcije kolovoza, projektom je obuhvaćeno proširenje nekoliko mostova i podizanje potpornog zida, a posebno je značajna kao alternativni putni pravac za vrijeme planirane izgradnje bulevara na Jadranskoj magistrali.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code