Rekonstrukcija magistrale i „adaptacije“ benzniskih pumpi uzrok saobraćajnih gužvi u Igalu

Rekonstrukcija magistrale i „adaptacije“ benzniskih pumpi uzrok saobraćajnih gužvi u Igalu

18
Podijeli

Služba komunalne policije i inspekcijskog nadzora je redovnim kontrolama u prethodom periodu izvršila inspekcijski nadzor na dvije benzinske pumpe, u Bijeloj i Meljinama, gdje su komunalni inspektori konstatovali da se izvodi građevinski radovi, odnosno renoviranje postojećih objekata, poslovnih prostorija, rezerovara za gorivo i nadstrešnica.

Kako je saopšteno iz Press službe Opštine, investitori doo S&M Herceg Novi (Bijela) i Milena, Damjan, Nevena i Danica Aleksić (Meljine) na uvid su dali prijavu adaptacije Ministarstvu održivog razvoja i turizma i Urbanističko građevinskoj inspekciji.

Picerija i restoran

– Vizuelnim opažanjem na licu mjesta, može se konstatovati da radovi u izvođenju prevazilaze opis radova koji podrazumijevaju adaptaciju. O takvom utvrđenom činjeničnom stanju, sačinjeni su zapisnici, koji su i proslijeđeni Ministarstvu održivog razvoja i turizma, odnosno nadležnoj inspekciji – navodi se u saopštenju.

Zbog izvođenja ovih radova, građani su prethodnih dana bili primorani da gorivo sipaju na benzinskoj pumpi u Igalu, što je, uz izvođenje radova na magistrali-rekonstrukcije dijela magistralnog puta Debeli brijeg-Herceg Novi, dodatno prouzrokovalo saobraćajne probleme.

18 Komentari

 1. E da Podgoricani idu preko Herceg Novog na more odavno bi bilo sve zavrseno!
  Koji se izvodjaci koriste na potezu Budva-Podgorica?
  Neka isti izvodjac radi u Novome I nema problema.

 2. Nisu vam pumpe krive za guzve na putu ,ne pokusavajte krivicu zbog vase neorganizovanosti da svalite na njih,nego napokon rjesavajte stanje na putevima.

  10
  1
 3. Alternativni put da se ne ometaju radovi, ukloniti parking Palmon Bay za autobuse jer imaju drugi u centru Igala, i dvosmerni put do kraja izvodjenja radova ispod Titove vile. I za to treba neki mozak????????? Sutorina i deo Igala odsečeni od sveta, autobus ne ide , auto nemamo svi?

  32
 4. Zašto se stalno pominju turisti pa valjda mi koji smo tu čitave godine treba da imamo ulicu po kojoj se može proći normalno. Službe koje primaju plate za riješavanje problema u saobraćaju neka zatvore i idu kući kad nisu bili u stanju obezbijediti alternativni put da bi se zaobišlo gradilište na magistrali. Opravdanje da je Palmon bay zakupio parking mjesta ne pije vodu jer su autobusi mogli da se pomjere pedesetak metara prema Prvoj fazi. Treba rezmisliti, organizovati pa onda raskopati put. Gospodo, koja ste dobili povjerenje građana, treba da vodite grad kao svoje domaćinstvo, a ne samo da izvučete što više lične koristi.

  36
 5. Zbam da nije mesto, i da ste besni zbog aljkavosti grada, ali, treba mi 4-krevetnu apartman u avgustu, od Igala pa do Kumbora. Hvalaaa unapred i pozzzz iz Valjeva.

  16
  3
 6. vazda neko drugi kriv , gospodo doveli smo vas na vlast da resavate probleme a ne da kukate ! kako dosli tako cete i poc zivi bili pa vidjeli !

  31
  3
 7. Nevjerovatno je to sto su obje pumpe pocele adaptaciju/radove istovremeno i to u ne bas povoljnom terminu po gradjane. Gorivo mozemo tociti ili u Igalu ili u Risnu, guzve u Igalu ne treba ni komentarisati. Hocemo turiste a kako smo spremni za sezonu? Pumpe u Bijeloj i Meljinama nece skorije otvoriti, radovi u Igalu ce trajati jos vise od mjesec, bice sve gore i gore…

  32
  1
 8. Da li ovaj tekst upučuje na to da Opštinari hoče da saobračajni haos koji su oni prouzročili neadekvatnom rekonstrukcijom kolovoza optuže benziske pumpe i time speru odgovornost sa sebe? Pa MISLIM ako mi progutamo ovo njihovo saopštenje nešto krupno zaista nije uredu sa nama…

  32
  5
  • Bas me interesuje kakve veze ima opstina sa rekonstrukcijom magistrale.Za sva pitanja zbog haosa u saobracaju trebalo bi pitati drzavu i nadleznu direkciju za saobracaj.Treba elementarno poznavati nadleznosti pa onda komentarisati.

   18
   11
 9. A kada će stručnjaci iz opštine vlasniku benziske pumpe kod Doma zdravlja naložiti da kanal koji je iskopao po sred raskrsnice vrati u prvobitno stanje,

  59
  2
 10. UZROK GUZVI JE STO SE ODUZILO U NEDOGLED ZBOG NEKOMPETENTNOG IZVODJACA KOJI NA GRADILISTU U PROSEKU IMA DESET RADNIKA. KO JE POTPISO UGOVOR JE LI BIO TENDER USLOV I TENDERA KO JE NADZORNI ORGAN KAKVI SU ROKOVI ZAVRSETKA POTPISANI TO SU PITANJA NA KOJA GRADJANI IMAJU PRAVO DA ZNAJU. OVO POCINJE DA IDE NA ZIVCE.

  37
 11. Super du ovo oko pumpi i radova na putu organizivsli
  Sto bar nijedu pustli dvosmjerno za mala suta ispod Vile Titove. Kokaps a sezona ba pragu.

  26

Ostavite komentar

*

code