Početna Naslovna Rekord sajta Radija Jadran: U jednom danu 45.000 posjeta

Rekord sajta Radija Jadran: U jednom danu 45.000 posjeta

12

Sajt Radija Jadran u proteklih 30 dana imao je rekordnu posjetu. U tom periodu vijesti su pročitane skoro 2.000.000 puta, poslato preko 4.000 komentara, a dnevna posjeta je bila i do 45.000 čitalaca.

Jasan znak da dobro jutro u Herceg Novom počinje sa Radiom Jadran.

Na Facebook-u Radio Jadran prati preko 19.000 korisnika te mreže, na Instagramu oko 3.200. Svakodnevno dobijamo desetine upita, poruka podrške, predloga, pa je naša decenijska misija da budemo servis građana kompletna.

Naravno, nećemo se zaustaviti. Bićemo i bolji. Mali smo tim, ali volimo svoj posao i radimo ga cijelim srcem. I kritike sa vaše strane su dobrodošle, ali one konstruktivne uz razumijevanje sa kolikim resursima raspolažemo.

Naša rubrika „Novljani u svijetu“ je najčitanija ovih dana. Svakodnevno nam se javljaju naši sugrađani širom planete, u želji da podijele sopstvena iskustva iz ove situacije. Neko samo sa par rečenica, neko sa cijelom storijom. Svima hvala.

U nadi da će pandemiija korona virusa i sve posljedice kojima smo zajedno izloženi uskoro završiti, da će se naši životi vratiti u normal, tim Radija Jadran želi vam zdravlje i sreću.

12 Komentari

 1. Hvala Vam.Vi ste pogled u svijet.Rubrikom sa novljanima u svijet, doprinijeli ste da saznamo još više o dešavanjima u svijetu u oku i uhu našeg građanina.SVE ČESTITKE I SAMO NAPRIJED.

  11
  7
 2. Sjajni ste zaista.Brzi,realni i iskreni.Nemate konkurenciju na lokslu to sigurno.Iyko se neki ovih dana hvsle svojom posjetom ovo im je dovoljan podatak koliko jos moraju da rade.Veliki poz za radio jadran.

  12
  5
 3. Apel za kominalnu inspekciju..cijelom duzinom naseg setalista u ovom momentu setaci su u grupama..po novoj uredbi nike dozvoljena setnja dvije i vise osoba ..nema socijalne distance..nema zastitne opreme!!

  15
  5
 4. Bravo za cijeli tim, dosta znaci vase objektivno i sveobuhvatno izvjestavanje u ovim danima, a opet bez crnih brojki i pesimizma. Samo naprijed!

  17
  7
 5. Zašto samo maske u Državnim apotekama. Sad neko iz Kamenara mora u HN, trpak, gužva…sve zbog nečijeg nerada. A što je sa rukavicama….alkoholom….asepsolom….niko ne piše.

  12
  10

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code