Početna Radio Jadran Rekordna godina za Radio Jadran

Rekordna godina za Radio Jadran

7

U protekloj godini kada je Radio Jadran proslavio deceniju postojanja, najveće priznanje je stiglo upravo od vas, slušalaca i čitalaca. Prošlu godinu redakcija će pamtiti po mnogim lijepim stvarima, ali i fantastičnoj posjeti sajta.

U 2019. godini naš portal je u prosjeku posjećivalo preko 10.000 korisnika dnevno (3.743.417), što je 27% više nego u 2018.

Iako redakciju trenutno čine samo dva novinara, uspjeli smo da pokrijemo većinu važnijih događaja u Herceg Novom, a mnoge i šire. Šta bismo tek mogli da nas je bar duplo više!?

Od vas vjernih čitalaca, želimo da nas više pratite, sugerišete, kritikujete ako treba, ali i da razumijete. Jer, ova mala redakcija daje više od maksimuma sa resursima kojima raspolaže, samo zahvaljujući dobroj energiji, posvećenosti, kao i vašoj podršci.

7 Komentari

  1. Bravo Jadrane! Bez obzira sto ste malo spustili loptu u kritici vlasti vi ste i dalje jedini slobodni i demokratski medij u Herceg Novom. Zelim da u Novoj dobijete kadrovsko i finansijsko pojacanje i da bude vise kritickih tekstova prema vlasti i opoziciji.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code