REKORDNIH 1000 GOSTIJU U INSTITUTU IGALO

REKORDNIH 1000 GOSTIJU U INSTITUTU IGALO

64
0
Podijeli

institut norvezani1Još nije počela glavna sezona, a u Institutu Dr Simo Milošević u Igalu boravi rekodnih 1000 gostiju. To nije zabilježeno u posljednjih 20 godina u ovom periodu. Od tog broja je 580 stranaca.
Dobroj posjeti doprinjeli su sportisti, jer je Institut Igalo oficijelni hotel za oko 200 učesnika Evropskog regionlanog karate prvenstva.
– Tu prestižnu titulu Institut je zaslužio zahvaljujući renoviranom sportskom centru, koji obezbjeđuje značajnu logistiku u organizaciji ovog prevnstva – podsjeća izvršni direktor, mr Zoran Kovačević. U kongersnoj sali Mediteranskog centra istovremeno se održava seminar za karate sudije iz Evrope, a u sportskoj hali predavanja za dobijanje licenci iz raznih karate vještina. U Mediteranskom zdravstvenom centru je 530, a u tzv. Prvoj fazi Instituta, sa soliterom, 480 gostiju i pacijenata.
Sinoć je i na ulicama i u kafeima Igala bilo življe no obično, jer se s domaćima našao i veliki broj gostiju iz Instituta .
– Ovo je velika promocija Instituta, Herceg Novog i Crne Gore. Naši gosti su zadovoljni kvalitetom i raznovrsnošću usluga koje pružamo, od ugostitesljkih i turističkih do medicinskih, rekreativnih i sportskih. Poslije dugog niza godina obavljamo i posljednje pripreme za ponovno otvaranje plaža za svoje i goste Igala – kazao je Kovačević.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code