Početna Izdvojeno Reportaža o Herceg Novom na “Prvoj” ruskoj televiziji

Reportaža o Herceg Novom na “Prvoj” ruskoj televiziji

0

U okviru intezivne marketinške kampanje ka turističkom tržištu Rusije, TO Herceg Novi je tačno prije godinu ugostila TV ekipu “Prve” ruske televizije, radi snimanja epizode jedne od najpopularnijih ruskih turističkih emisija “Непутёвые заметки”. Prva od dvije epizode je emitovana prošle sedmice.

Riječ je o emisiji koja se na prvom, nacionalnom kanalu, emituje još od 1996. godine, a vodi je Dmitri Krylov, voditelj sa “celebrity” statusom u Rusiji. Inicijalni plan je bio da se epizode emituju u martu, međutim, usljed problema sa korona virusom i izolacije, bilo je zabranjeno da se na nacionalnoj frekvenciji u Rusiji emituju turistički sadržaji, objasnili su iz TO.

„Velika je čast za Herceg Novi da se dvadesetominutna reportaža o gradu nađe u jednoj takvoj emisiji na najgledanijem državnom kanalu i vjerujemo ovo je svakako jedan od najznačajnijih marketinških poduhvata TOHN kad je riječ o ruskom tržištu. Raduje i činjenica da je ovo samo prvi dio reportaže o gradu, a drugi će biti emitovan već u nedjelju 18.10. U prikazanoj epizodi je istaknuto prirodno i kulturno bogatstvo destinacije, uz isticanje kulturološke poveznice Rusije sa ovim krajevima. Veoma smo zahvalni našim partnerima iz TO St Peterburg sa kojima imamo potpisan protokol o saradnji, koji su nam pomogli da dođemo do ovako vrijednog kontakta i da dobijemo punu pažnju redakcije i isticanje našeg grada u prvi plan, kad je riječ o regionu“, objašnjavaju u TOHN,

Sljedeće sedmice se očekuje posjeta NTV, jedne od 3 vodeće federalne ruske televizije radi snimanja epizode popularne gastro-turističke emisije “Поедем, поедим!”. Sa njima je TOHN dogovorila saradnju tokom prošlogodišnje posjete St Peterburgu.

„Ovog puta smo odlučili da zbog gastro karaktera emisije uključimo i ostale krajeve Crne Gore, tako da će ovo gostovanje biti realizovano u saradnji sa NTO”, najavili su iz TOHN.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code