Početna Radio Jadran REŠETKA: Finalna emisija danas u podne

REŠETKA: Finalna emisija danas u podne

0

Završava ekološki serijal emisija projekta Radija Jadran “Rešetka” i finalnu emisiju možete pratiti na našim talasima danas u podne. Ona će se naći i u nedjelju na našem you tube kanalu.

Od 15. oktobra prošle godine svakog četvrtka, protekla tri mjeseca, mogli ste slušati naših 12 istraživačkih priča.

Serijal Rešetka se bavio zaštitom životne sredine u Novom, Boki kotorskoj i šire. Ukazivali smo na probleme, tražili svjedočenja, odgovorne i rješenja, ali i primjere dobre prakse.

Vjerujemo da smo serijalom u godini kada se obilježavalo 30 godina od proglašenja Crne Gore ekološkom državom pogurali proces evropskih integracija sa lokala, a sve u kontekstu Poglavlja 27.

Važne su nam i vaše pozitivne reakcije i podrška na čemu smo vam zahvalni. U završnoj emisiji podjsećamo na svih 12 tema kojima smo se bavili.

Serijal Rešetka dio je projekta „Podrška lokalnim medijima-priče iz prve ruke“ kojeg sprovode CGO, B film, SHARE fondacija, Instititut za poslovnu i finansijsku pismenost, finansira Evropska unija, a kofinansira Ministarstvo javne uprave Vlade Crne Gore.

Sadržaj ovog teksta je isključiva odgovornost Radija Jadran i ne mora nužno odražavati stavove Evropske unije, Ministarstva javne uprave ili CGO-a, B filma, SHARE fondacije i IPFP-a.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code