REZIDENCIJALNI KOMPLEKS “SEA BREEZE” U KAVČU NAGRAĐEN U LONDONU

REZIDENCIJALNI KOMPLEKS “SEA BREEZE” U KAVČU NAGRAĐEN U LONDONU

0
Podijeli

see breaze kavacProjekat “Sea Breeze” u Kavču, kompanije Boka Group, na EUROPEAN PROPERTY AWARDS u Londonu osvojio je dvije prestižne međunarodne nagrade – visokopreporučenu nagradu za razvoj kompleksa rezidencijalnih jedinica i nagradu za izuzetno arhitektonsko rješenje kompleksa, saopšteno je iz Boka Group.O nagradi za arhitekturu Boka grupa obavijestile je danas crnogorske arhitekte – Studio K iz Podgorice i čestitala timu na ovom važnom priznanju. Osnivač Boka Group, Džon Kenedi je tim povodom izjavio:
“Ova međunarodna nagrada je važno priznanje za kvalitet i konkurentnost stambene ponude u Crnoj Gori. Od samog početka težili smo da izgradimo nekretnine standarda kakav očekuju najzahtjevniji kupci u Evropi. Ova nagrada će pomoći da Sea Breeze kompleks nađe svoje mjesto na međunarodnoj mapi, ali će takođe biti i važan podsticaj za Crnu Goru kao luksuznu destinaciju. Ovo je i još jedan podstrek crnogorskoj ekonomiji”. european property awardsIz Boka grupe podsjećaju da međunarodne nagrade u oblasti nekretnina (International Property Awards), koje sponzoriše Virgin Atlantic Airways, okupljaju stručnjake širom planete, u oblasti rezidencijalnih i komercijalnih nekretnina. International Property Awards obilježava najveća dostignuća kompanija koje posluju u svim sektorima industrije nekretnina i to je je svjetski poznat brend izvrsnosti.
Nagrade su podijeljene po regionima koji pokrivaju Afriku, Aziju i Pacifik, Arabiju, Kanadu, Karibe, Centralnu i Južnu Ameriku, Evropu, Veliku Britaniiu i SAD. Učesnici počinju takmičenje na relevantnom nacionalnom nivou, a ocjenjuje ih veoma iskusan tim profesionalaca iz raznih branši vezanih za nekretnine. Odabrane kompanije se zatim pozivaju na glamuroznu večeru gdje se dodjeljuju nagrade za svaki region i imaju pravo da koriste prestižni logo za svoje marketinške svrhe.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code