Početna Turizam Riblja čorba i Jelena Rozga za Novu 2019. godinu u Herceg Novom

Riblja čorba i Jelena Rozga za Novu 2019. godinu u Herceg Novom

33

Novljani i gosti Novu 2019. dočekaće uz beogradsku rok grupu Riblja čorba, koja će na glavnom gradskom Trgu nastupiti 31. decembra. Noć prije, 30. decembra, za dobar štimung pobrinuće se splitska pop pjevačica Jelena Rozga, objavljeno je na Fb stranici Turističke organizacije Herceg Novi.

Inače predstavnici TO HN borave na Novosadskom sajmu, u sklopu kojeg se održava nekoliko sajmova LORIST, koji je počeo 3. a trajaće do 7. oktobra.

Uz to, lokalna TO počela je sa promocijom jubilarnog 50. Praznika mimoze, iako programi još nijesu sasvim definisani. Za sada je poznato da će praznik simbolično trajati 50 dana, od 1. februara do 22. marta.

33 Komentari

 1. Docek Nove je vazda pocinjao 31-og decembra i trajao 1.i 2 januara.
  Zasto sad pocinje 30-og? Imalo bi vise smisla da je Rozga nastupila sedmicu dana ranije, prije katolickog Bozica.
  U svakom slucaju, neka je dobrodosla.
  Za Boru Corbu, narusenog zdravstvenog stanja, se samo nadam da ce izdrzati nastup.
  Naravno, neka je i on dobrodosao.

  6
  1
 2. E nema toga ko bi zadovoljio muzički ukus ovom narodu za razne manifestacije .Da dođu najveća svjetska imena našli bi im manu .Ako ste spremni da se razveselite sasvim vam je svejedno ko pjeva ta dva sata Važno je da neko pjeva .,Naoružajte se pozitivnom energijom , dobrim društvom ako ka imate i ostavite namćoraste face kući .

  15
 3. Odlican izbor,konacno da budemo konkurentni ostalim opstinama! Mogli su mozda i neke bokeljske izvodjace angazovati (samo ne ove sto se vrte po svakoj manifestaciji po gradu zadnjih 10-15 godina, bez uvrede ali dosadise vise jedni te isti likovi sa jednim te istim pjesmama)

  4
  8
 4. Nije lako biti drugaciji pogotovo ne u ovom gradu, tako da je ovo opet najrealniji izbor, al opet valjalo bi da turisticka finansira jos neki manji docek za mlade gdje bi bilo par bendova i dj-eva?

  12
  5
 5. Uvjek se nadju pojedini MAGARCI da im nesto nevalja..ima trg u Mojkovac pa gore ajte ako vam je bolji izbor.. daj bre vise cutite..nas je trg i da nece niko pjeva i da bilo ko pjeva treba da se kaze dobro je NASE JE pa da je i najgori.. MAGARCINE pi kakvi smo. SEBI I SVOME NAJGORI..

  42
  18

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code