Početna Oko nas Kotor Risan konačno dobija novi kanalizacioni sistem i vodovod

Risan konačno dobija novi kanalizacioni sistem i vodovod

2

Odavno jedan od ključnih problema starog ilirskog grada Risna, u kotorskoj opštini, jeste nedostatak kanalizacione i vodovodne mreže. Mnogo obećanja je bilo proteklih godina, ali opštinski oci su uvijek zaobilazili ovo mjesto, jer je uvijek bilo „nešto preče“.

Zato su mještani s odobravanjem prihvatili vijest o izgradnji novog kanalizacionog sistema i odvođenju otpadnih voda iz Risna, kao i produženju postojeće vodovodne mreže.

Projektom koji je sinoć predstavljen u Mjesnoj zajednici predviđena je kanalizaciona mreže na području čitavog grada, dok će drugim projektom vodosnadbijevanja biti izgrađene dodatne dionice u sistemu distribucije vode. Dio stare mreže biće zamijenjen.

Investitor je kotorsko preduzeće “Vodovod i kanalizacija”, po planskoj dokumentaciji Direkcije za uređenje i izgradnju Kotora, odnosno Opštine.

2 Komentari

  1. Ako bude kao ovaj nas Novljanski onda ste ga ugasili , sad setalistem kad setamo zubori ispod nogu kao da smo pored nijararinih vodopada , more se necuje ni kad je bura od kanalizacije a o smradu da nepricam , to cu prepustiti nekome iz Meljina

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code