»JADRAN-ŠKVER« OSVOJIO JADRANSKE IGRE, FINALE U HRVATSKOJ

»JADRAN-ŠKVER« OSVOJIO JADRANSKE IGRE, FINALE U HRVATSKOJ

148
0
Podijeli

 

jadranske igre hn 2013Na vatrenom Škveru, na bazenu »Jadran« sinoć je bilo krcato, zabavno i uzbudljivo na prvim Jadranskim igrama u Crnoj Gori, na kojima je pobjeda pripala ekipi »Jadran-Škver«.
To joj je omogućilo da 1. septembra učestvuje u Biogradu na moru, na velikom međunarodnom finalu sa najboljim takmičarima iz Slovenije,Hrvatske i Italije.
Šest crnogorskih ekipa – iz Herceg Novog, Kotora, Tivta, Budve, Bara i Podgorice lavovski su se borile i zabavljale, baš kao i blizu 2000 posjetilaca na bezenu i oko njega. Spretniji i brži u letećem vaterpolu, trci bačvi, pršutu, spašavanju gošće, košarci i potezanju konopa, u ukupnom rezultatu pokazali su se novski “Jadranaši”. Oni su ustvari uspjeli na samom kraju da budu bolji u potezanju konopa i osvoje finale Jadranskih igara.
Ovo takmičenje, koje je svojevremeno predstvlaljalo glavnu ljetnju zabavu u EX Jugoslaviji, od ove godine je organizovano i prvi put zvanično u Crnoj Gori, a pomogli su ga PVK „Jadran”, „Adria events”,opština i TO Herceg Novi, kao i Udruženje građana „Izbor”.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code