Početna Sport RK Maestral najbolji na turniru u Tivtu

RK Maestral najbolji na turniru u Tivtu

1

rk maestral 1U organizaciji Ženskog rukometnog kluba Tivat, a pod potkroviteljstvom Opštine Tivat i Turističke organizacije Tivat, u Sportskoj dvorani „Župa“ u Tivtu odigran je Novogodišnji rukometni turnir za rukometašice do 16 godina. Na turniru u Tivtu učestvovale su 4 crnogorske ekipe i to drugoligaši Devetka (Podgorica), Maestral (Herceg Novi), Zeta (Golubovaci) i domaća ekipa ŽRK-Tivat.

Najviše na turniru pokazale su rukometašice Maestrala iz Herceg Novog i zasluženo su osvojile prvo mjesto.
Druge su bile Podgoričanke članice ŽRK Devetka, treće Tivćanke, a četvrte rukometašice Zete.

Rezultati odigranih utakmica na turniru:
Maestral – Tivat 23 : 16 , Devetka – Zeta 22: 13
Utakmica za 3 mjesto : Tivat – Zeta 28 :11
Finalna utakmica: Maestral – Devetka 20 : 18 (9 : 10).

U finalnoj utakmici pozitivne stvari i ključ uspjeha su sigurno bile kolektiv i borbenost koja je do samog kraja bila prisutna u ekipi Maestrala.
– Sve naše igračice su nastupile sa velikom željom i pokazale ogromnu energiju. Dobre stvari se dešavaju onima koji se potrude i nikad ne odustaju – OSTAVILE SU SRCE NA TERENU – poručila je trenerica Maestrala, Snežane Sučević.

Najbolji strijelac turnira bila je Jelena Zorić iz ŽRK „Maestral“ Herceg Novi sa postignutih 18 golova, dok je za najbolju golmanku na turniru u Tivtu proglašena Danica Pandurević takođe iz hercegnovske ekipe „Maestral“.

rk maestral turnir tv

rk maestral mladjiU nedjelju najmlađe kategorije RK Maestral odigrali su prijateljske utakmice sa RK Adriatikom iz Kotora, što je priprema za predstojeći turnir u Herceg Novom koji će biti organizovan krajem februara.
Rezultati odigranih utakmica na turniru :

U kategoriji 2005 i 2006 godište Maestral– Adriatik 6 : 5
U kategoriji 2007 i 2008 godište Maestral– Adriatik 19 : 11

1 komentar

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code