Početna Turizam Rođendan TO Budva i Dan državnosti uz koncert Georgieva i Nevernih beba

Rođendan TO Budva i Dan državnosti uz koncert Georgieva i Nevernih beba

6

Povodom Dana Turističke organizacije opštine Budva i Dana državnosti Crne Gore, u Budvi će se 12. i 13. jula, na trgu ispred Starog grada održati veliki koncert Vlado Georgiev i Neverne bebe.

U srijedu, 12. jula, od 21 sat budvanskoj publici će se predstaviti lokalni sastav „The grupa“. Nakon njih nastupiće poznati kantautor Vlado Georgiev, saopšteno je iz TO Budva.

Picerija i restoran

U četvrtak, 13. jula, diskoteka Trokadero koja proslavlja 25 godina rada i Turistička organizacija opštine Budva poklanjaju građanima i turistima koncerte povodom Dana državnosti Crne Gore. Svi prisutni će od 21 sat imati priliku da se upoznaju sa bogatim muzičkim repertoarom Gradske muzike Budve, koja je prošle godine obilježila 110 godina postojanja, dok će se u 22 sata održati koncert beogradskog rock sastava „Neverne bebe“.

6 Komentari

  1. Bravo sugrradjanine! Ne znam ko ti radi consulting ali svaka cast. Casti besplatnim koncertom na praznom trgu DF, a revans stize za par mjeseci iz srca turizma. Naplati i prazni trg i to veselje u Budvi.
    Nego, oli imat kakve klapne za oci ako ko ponese drzavnu zastavu ne daj boze? Dje ces na Dan drzavnosti da gledas omrazene zastave…

    2
    3

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code