Početna Izdvojeno Ruska TV u Crnoj Gori: Snimanje dva filma serijala „Magija ukusa“

Ruska TV u Crnoj Gori: Snimanje dva filma serijala „Magija ukusa“

0

Prvi ruski obrazovni kanal “Moja planeta”, sa nacionalnom frekvencijom, emituje serijal ”Magija ukusa”, koji vodi popularni voditelj Anton Zajcev. Produkcija TV “Moja planeta” snima dva filma u Crnoj Gori uz podršku Nacionalne turističke organizacije Crne Gore i lokalnih turističkih organizacija Kotora, Budve i Cetinja. Serijal ima milionsku gledanost širom svijeta, saopšteno je iz NTO Crne Gore.

Foto: NTO CG

Filmovi će biti posvećeni nacionalnoj kuhinji, promociji restorana, farmi, etno sela i drugih zanimljivosti i autentičnosti našeg podneblja.

Ekipa produkcije ove popularne televizijske kuće trenutno boravi u našoj zemlji obilazeći mjesta Crne Gore, kao što su Kotor, Cetinje, Skadarsko jezero, ali i brojne druge. TV ekipa promoviše tradicionalne delikatese, poput vina, ribe i pršuta i bilježi kadrove kojima će dočarati raznovrsnost turističke ponude Crne Gore.

Serijal je koncipiran tako da svaka epizoda, odnosno kratki film od 26 minuta, predstavi neki novi region i da ga autentično prikaže ruskom tržištu, kao i svim zemljama ruskog govornog područija.

Predstavnici televizije „Moja planeta“ planiraju prikazivanje filmova iz ovog serijala dva puta nedjeljno u udarnim terminima tokom vikenda. Takođe, filmovi će biti prikazani preko 30 puta u različitim terminima programske šeme na istoj televiziji, a biće dostupni za gledanje i na njihovom zvaničnom YouTube kanalu. Filmovi snimani u Crnoj Gori biće emitovani početkom maja ove godine.

– Program ove popularne ruske televizije prati više od 23 miliona gledalaca u Rusiji, ali i oko 75 miliona širom svijeta, što je posebno važno za promociju naše zemlje na ruskom tržištu, imajući u vidu predstojeću ljetnju turističku sezonu, te interesovanje ruskih turista da ljetnji odmor provedu u našoj zemlji – ističu iz Nacionalne turističke organizacija Crne Gore.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code