Početna Društvo Prizori sa Šetališta Pet Danica: Da se naježite

Prizori sa Šetališta Pet Danica: Da se naježite

19

Jutarnja šetnja poznatom promenadom pored mora, 5 km dugim Šetalištem Pet Danica, od Igala do Meljina, uvijek inspiriše na neku priču. Umjesto vozila, koja bez odobrenja potiskuju prolaznike, posebno roditelje s bebama u kolicima, prepunih korpi za otpatke, prenosimo dva prizora. Oba izazivaju nelagodu i zebnju.Sa vrha tvrđave Forte Mare, koju ovih dana posjećuju brojni izletnici, prkosi nebu i visini, sa ivice kule, furešta, da li samo avanturističkog duha? Popeo se na zid i primakao opasno ivici, razgledajući, ili pozirajući za foto. Svi koji su ga uočili, pretpostavljamo pomislili su „Lud, čovjek“. Poslije izvjesnog vremena povukao se sa ivice!

Slijedi druga slika. Šetalištem se odnekud pojavila zmija. Prešla stazu i umigoljila se među stijenoviti dio male, omiljene dječije plaže, u blizini Yahting kluba. Niko je nije dirao, ali hoće li, ako se „osmjeli“ da se približi kupačima, ko zna?

19 Komentari

 1. Čuo sam da je Dugonja puna pa sada deponuju pored kontejnera. Što je ovo ljudi??? Jedno vrjeme imali smo koliko toliko čist grad. Ko je ta Milica, je li to SNP kadar. Blago nama !!!

 2. Kakva glupost i kontrareklama za Herceg – Novi. Blavor i punoljetan, samoodgovoran čovjek koji se pentra po zidinama, na kojima smo se skoro svi pentrali, stvarno da se naježiš.

 3. To je glavor, i to je dobro sto je tu, on nas uva od zmija….. Nego, treba se skrenuti paznja na PREPUNE KONTEJNERE SMEĆA KOJE SE NE ODVOZI REDOVNO strasno je ruzno i zarazno!!! Pogledajte redom , vidjecete da su svi prepunjeni, smeća na sve strane, užas i sramota !!!

 4. Што се згражавате над кокошком и змијом? Има их свуда и увијек их је било и тако треба и да остане. Одједном, све што је нормално било до сада, постаје ненормално. Или ми постајемо такви? Зидић није за шалу; можда да се напише да је забрањено пентрање по зидовима?!

 5. NA TOPLOJ SU OTVORILI NOVU KOCKARNICU NA OTVORENOM GLEDAJU SE UTAKMICE I KLADI. BLOKIRAJU SAOBRAĆAJ DOLAZI DO ZASTOJA A IONAKO JE HAOTIČNO STANJE. ZAMOLITE KUMUNALCE I POLICIJU DA REAGUJU ,JER ĆE GRAĐANI POČETI DA UZIMAJU PRAVDU U SVOJE RUKE

  • U pravu ste to je blavor,koji nema puno veze sa zmijama.A inace zmije koje zive na ovom podrucju su bjelouska i smuk i obje vrste su neotrovne.Mi se trebamo bojazi nekih drugih zmija koje idu na dvije noge!!!

 6. Trebali ste malo do Igala prošetat i do stare banje. Ringišpil ,vašarište izvor zaraze i smrada. Livada ispod Titove ruglo grada.Da ne ispadne da samo kritikujem ,trotoar oko banje je prelijepo urađen i one postavljene svjetiljke su divne.

 7. Zaista frapantno juce sam vidjela covjeka kako sjedi na ivici zidica a dok sam prolazila na pode pored puta je bila kokoska uzas dokle sve ovo ide

 8. Frapantno!Posebno ta zmija…Treba poslati komunalnu policiju da je uhapsi.
  Gospodin fotografisan na Forte Mare…trebalo je pripremiti vozilo i sprovesti ga do Dobrote nakon uzivanja u prizoru.
  Ps.opet je manje rizican od vozaca po setalistu,zmija takodje.?

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code