Početna Turizam Sajam u Varšavi: Poljska novo turističko tržište

Sajam u Varšavi: Poljska novo turističko tržište

3

Turistička organizacija Herceg Novi, zajedno sa Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore nastupa na sajmu turizma u Varšavi. Prvog dana sajma štand TO posjetio je poljski ministar sporta i turizma Vitold Banjak, kao i ambasadorka Crne Gore u toj zemlji, Ljiljana Tošković.

– Značajan broj posjetilaca je već obišao štand TO Herceg Novi, među kojima je bio dominantan broj učenika poljskih turističkih srednjih škola, kao i studenata turizma. Najviše zainteresovanosti prvog dana bilo je za kamping turizam, a izuzetno velika zainteresovanost bila je generalno za ponudu crnogorskog turizma – saopštavaju iz TO Hreceg Novi.

Picerija i restoran

Predstavnici lokalne organizacije turizma već prvoga dana su ostvarili veliki broj kontakata sa poznatim turoperatorima i agencijama, od kojih izdvajaju g Liu Ping-a iz China Europe grupe.

– On je izrazio ozbiljnu zainteresovanost za dovođenje većih grupa turista u Herceg Novi. Za grupne all-inclusive posjete Herceg Novom, zainteresovanost su iskazali i poznati turoperatori TUY GROUP iz Varšave, Hellas Travel iz Varšave, Touroperator, VisitBalkan.pl i drugi – navode iz TO Herceg Novi.

Novski štand je vrlo ukusno i moderno osmišljen, opremljen i konkurentan u ukupnoj ponudi na Sajmu u Varšavi. Danas je organizovan i zabavni program, u kojem su učestvovali Dragoljub Đuričić i Balkanska Lavina.

3 Komentari

  1. U Dubrovniku se pišu seminari i magistarski radovi(to zna novi Direktor TO),kako se osloboditi Poljaka i ostalih “jeftinih” turista,pa su ih “skrajnuli”nama.
    P.S. To su vam oni koji donesu 5-6 frižidera u gepeku,sve do čačkalice i salvete.Voli i Idea 0€.
    Iscjenkaju se za sobu,traže roštilj na terasi i uredno plate boravišnu taksu.

    15
    5

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code