Početna Društvo Samardžić i Vujović na konferenciji „Smjestimo korupciju u muzej“

Samardžić i Vujović na konferenciji „Smjestimo korupciju u muzej“

7

Predsjednik Skupštine opštine Herceg Novi Nikola Samardžić i odbornica Tamara Vujović prisustvovali konferenciji “Smjestimo korupciju u muzej!” koja je održana u Podgorici.

Tokom konferencije posebno je istaknuto da je preventiranje i smanjenje korupcije na lokalnom nivou preduslov za kvalitetniji život, te da je integritet zaposlenih u lokalnim samoupravama od izuzetnog značaja za preventivno djelovanje i borbu protiv korupcije, jer izostanak integriteta dovodi u pitanje i djelotvornost zakona i podzakonskih akata.

Završna nacionalna konferencija posvećena značaju i učincima antikorupcijskih politika na lokalnom nivou okupila je 110 predstavnika Vlade, lokalnih samouprava, nezavisnih institucija, nevladinih organizacija, medija, političkih partija i diplomatskih predstavništava, koji su prisustvovali panelima i učestvovali u diskusijama.

Projekat „Smjestimo korupciju u muzej!“, sprovodi CGO u partnerstvu sa Centrom za monitoring i istraživanje (CEMI), NVO Bonum iz Pljevalja, NVO UL-Info iz Ulcinja i NVO Za Druga iz Petrovca, a u saradnji sa Agencijom za sprječavanje korupcije i uz podršku Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori i Ministarstva javne uprave.

Izvor: Sajt Opštine Herceg Novi

7 Komentari

    • I Tito je bravar bio… 😊 Bolje da nam je predsjednik crne nam gore neki posteni covjek a konobar nego Milo sa pravnim fakultetom…Ljubomora je cudo…Mnogi su ljubomorni na Samardzica….Od dokonosti bi kroz g*****u progovorili…

      5
      7

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code