WWW.RADIOJADRAN.COM MEĐU NAJPOSJEĆENIJIM ONLINE MEDIJIMA U CRNOJ GORI

WWW.RADIOJADRAN.COM MEĐU NAJPOSJEĆENIJIM ONLINE MEDIJIMA U CRNOJ GORI

238
0
Podijeli

LOGO rjInternet servis “Alexa”, koji se bavi rangiranjem svih svjetskih sajtova, sajtova www.alexa.com objavio je analizu 500 najposjećenijih sajtova u Crnoj Gori. Sa cjelokupnog sajber prostora portal Radija Jadran nalazi se na 212. mjestu, odnosno od 13 crnogorskih online medija, koji su ušli u 500 najpsojećenijih, Jadranov sajt se nalazi na 9. mjestu.
Svakako građani u Crnoj Gori najčešće posjećuju društevu mrežu Facebook. Na drugom mjestu je google.com, na trećem YouTube, na četvrtom google.me, na petom portal Vijesti, na šestom mjestu je CdM…

radio jadran 212Crnoj Gori je zvanično 78 elektronskih medija, 5 dnevnih novina i desetak mjesečnih publikacija i magazina. Većina njih ima svoje portale. Barata se podatkom od čak 730 štampanih medija i na desetine drugih dnevno i periodično informativnih portala. Većina poznatijih elektronskih i pisanih medija imaju svoje portale.
Ipak, ako se zna da je u 500 najposjećenijih portala u Crnoj Gori ušlo samo 13 od tolikog broja medija u Crnoj Gori i da je na 9. mjestu portal Radija Jadran to je zavidan uspjeh. Tim prije ako se zna da ovaj postoji samo dvije godine i da ga uređuje i ažurira nevjerovatno mali broj istovremeno zapsolenih u redakciji radio-programa.
Od medija ispred Radija Jadran po posjeti su: portal Vijesti na 5. mjestu, na 6. CDM, na 43. portal 24.me, na 50. kolektiv.me, na 56. Pobjeda, na 59. Radio Dux, na 118 portal RTCG, na 127. aktuelno.me, na 150. in4s, na 212. Radio Jadran.
Od portala ostalih medija u Crnoj Gori među 500 najposjećenijih su još: na 257. mjestu Portal Analitika, na 301. Dan i na 317. Radio Slobodna Evropa.
Zanimljivo je da na listi od 500 najčitanijih portala nema niti jednog lokalnog javnog servisa.

Picerija i restoran

 

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code