Samo Vladimir Jokić i Dragica Perović mogu koristiti predsjednička službena vozila

Samo Vladimir Jokić i Dragica Perović mogu koristiti predsjednička službena vozila

10
Podijeli

Službena vozila predsjednika kotorske Opštine i Skupštine Opštine, bez obzira ko ih je do sada koristio i na koji način su zloupotrebljavana, od sjutra će biti namijenjena isključivo za službene potrebe predsjednika Opštine i predsjednice Skupšttine Opštine, i to u međugradskom saobraćaju.

Kako je saopšteno iz kabineta predsjednika, za dolazak na posao i ostale dnevne službene aktivnosti u lokalnom saobraćaju predsjednik Vladimir Jokić koristiće sopstveno vozilo.

Picerija i restoran

Na osnovu Zakona o lokalnoj samoupravi  i Statuta Opštine Kotor, predsjednik Jokić donio je danas Naredbu kojom se precizno definiše upotreba, odnosno korišćenje službenih vozila.

Naredbom je starješinama organa, sekretarijata i službi naloženo da “od sjutra obezbijede da sva službena putnička vozila u vlasništvu Opštine Kotor, poslije završetka radnog vremena ili nakon završetka službenog posla, budu parkirana na parkinzima “Komunalno Kotor” d.o.o.”.

Takođe, zabranjeno je parkiranje službenih opštinskih vozila na prostoru ispred kotorskog Starog grada.

Naredbom je definisano da se u javnom saobraćaju vozilla Opštine mogu koristiti samo na osnovu putnog naloga starješine nadležnog organa, sekretarijata ili službe Opštine Kotor.

Ova Naredba biće primjenjivana do donošenja Pravilnika o uslovima i načinu korišćenja prevoznih sredstava u vlasništvu Opštine Kotor.

10 Komentari

 1. @istinu recite
  Do juce je narod lentravo sluzbena vozila koja se koriste van radnog vremena: za odlazak na plazu, planinu… A sad ih odjednom nije briga?
  Ovo je postupak za svaku pohvalu, jer svo to gorivo i vozace placamo mi. I Vi i ja a i ostali gradjani, a cinjenica je da se te pare mogu mnogo bolje iskoristiti.

 2. Kod nas su se i grijalice sklonile,i kafa zamalo plaćala,i listing listao,kamere ,gorivo,auta…. pratila,ali kratko je trajalo,poleće ko tica…Ovo je sretna država druže sa kravatom,ođe se radna roba nosi,a biljele košulje samo na svadbe,grebulja se još po docima u proljeće….ako nijesi znao,a nijesi ti kriv ništa.

 3. A komunalna policija,a komunalni inspektor,a kurir,a ostali,oće li na taljige?
  Kakve gluposti i demagogija.
  Bivši gradonačelnik iz DPS je ostavio gradsku kasu Kotora u plusu za 5 miliona €.
  Novi gradonačelnik umjesto da se založi da se taj novac kvalitetno utroši,pilićari na službenim autima,a vidi se po budžetu da oni nijesu problem.

  3
  3
 4. eeee znate li da je niksa vozio samo svoje auto i u medjugradskim posjetama i iz svog dzepa placao gorivo i trajekt? zato vozac nije radio al stizala plata

  8
  7

Ostavite komentar

*

code