Početna Društvo Sanacija Manastirske ulice, uskoro Tijesni klanac i Žager

Sanacija Manastirske ulice, uskoro Tijesni klanac i Žager

6

Sanacija Manastirske ulice je u toku i radovi na dionici dugoj 250 metara će za desetak dana biti završeni, saopštavju iz lokalne uprave.

Izvođenje radova omogućili su zajedničkim snagama Opština i građani, pa je lokalna uprava obezbijedila 12 hiljada eura, dok su ostatak sakupili mještani. Radove izvodi firma Fortis Mont, a ukupna vrijednost iznosi 18 hiljada eura.

Potpredsjednik Opštine Herceg Novi, Miloš Konjević obišao je danas Manastirsku ulicu zadovoljan saradnjom građana i lokalne uprave na rješavanju dugogodišnjih infrastrukturnih problema.

– Dio ove ulice godinama je u veoma lošem stanju, na šta su građani više puta ukazivali, a do konkretnih koraka došlo je nakon što su predstavnici lokalne uprave na čelu sa potpredsjednikom Konjevićem obišli teren u martu ove godine. Tom prilikom su sa mještanima dogovoreni i kasnije realizovani konkretni koraci koje treba preduzeti kako bi ulica bila sanirana – podsjećaju iz Opštine.

Konjević je dodao da lokalna uprava nastavlja sa ulaganjima u lokalnu putnu infrastrukturu. Najavio da će narednih dana započeti i sanacija puta kroz Tijesni klanac, u naselju Žager, Potkulini u Baošićima, dijela puta na Toploj 3, kao i u naselju Prijevor gdje je jedna dionica već asfaltirana. Osim toga, saradnjom mještana i Komunalno stambenog preduzeća, u Žageru je tokom jučerašnjeg dana osposobljena rasvjeta, a završeno je i uređenje puteva u Brajkovini i u blizini crkve Lazarica na Vidovom vrhu, kaže se na kraju saopštenja.

6 Komentari

  1. Bravo, svaka cast!
    Samo neka se gradi-asfaltira i ulaze u ulice.
    To svakako mi gradjani finansiramo. Molio bih da se asfaltira i ulica iznad motel pavlovic-put streke. Strasno!!! taj put je samljeven, jel iko obiso to zadnjih 2 godine???

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code