Početna Društvo Sanacija pristaništa u Tivtu, Kotoru i Baošićima

Sanacija pristaništa u Tivtu, Kotoru i Baošićima

0

JP Morsko dobro otpočelo je sanaciju pristaništa Bazdanj na Obali Đuraševića u Tivtu. Radovi će, prema propisanim tehničkim uslovima, obuhvatiti čišćenje morskog dna u akvatorijumu pristaništa, izradu AB zidova i ploča, injektiranje postojećih zidova mula ispod i iznad vode, popravku postojećih i ugradnju nedostajućih kamenih dijelova.

Kako navode iz Morskog dobra, rok za završetak radova, vrijednih 11.050 eura, je 21 dan, a prema dosadašnjoj dinamici,  očekuju da će posao biti završen u predviđenom roku.

Nakon pristaništa Bazdanj, počeće sanacija mjesnog pristaništa Muo u Kotoru.

Do kraja godine trebalo bi da bude obavljena sanacija pristaništa i mandraća u Baošićima ( kod Lanterne ) i pristaništa i mandraća u Kumboru, kao i sanacija preostalih objekata. Riječ je o završnoj fazi sanacije objekata obalne infrastrukture za tekuću godinu.

Podsjećamo da je na osnovu ugovora između JP Mosko dobro i kompanije Đokić group d.o.o. iz Bara, obavljena sanacija 3 objekta obalne infrastrukture: pristaništa Zaječarsko mulo u Baošićima, pristaništa u uvali Žanjic i pristaništa – ponte u Stolivu.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code