Početna Društvo Saniran krov objekta škole i Mjesne zajednice u Kamenarima

Saniran krov objekta škole i Mjesne zajednice u Kamenarima

1

Krov objekta škole i Mjesne zajednice u Kamenarima saniran je, a radove su zajedno finansirali Opština Herceg Novi i Mjesna zajednica Kamenari. Na ovaj način riješeni su problemi koji su nastajali zbog prodora vode kroz krov koji je bio u veoma lošem stanju, čime je zaštićena imovina škole i mjesne zajednice, ali i poboljšani uslovi za rad u objektu, navodi se u saopštenju lokalne uprave.

Tokom proteklih dvadeset dana skinut je stari i stavljen novi krov, te postavljeni horizontalni oluci, što je posao vrijedan 22.748 eura.

U narednoj fazi adaptacije objekta, koji je jedna od prvih slika kada preko trajekta ili magistralom iz pravca Kotora uđete u Herceg Novi, slijedi zamjena kompletne bravarije i uređenje fasade. Planirano je da ovi radovi budu završeni do kraja ljeta, kako bi zgrada u novom ruhu dočekala đake u septembru.

Pored toga, biće asfaltiran lokalni put u Kamenarima od Jadranske magistrale (kod hotela Casa del Mare) do izvora Lalovina, dužine oko 500 metara, što je još jedan od projekata poboljšanja putne infrastruktre koje Opština Herceg Novi realizuje u saradnji sa mjesnim zajednicama.

1 komentar

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code