Sanirana Manastirska ulica

Sanirana Manastirska ulica

3
Podijeli

Nakon dugog niza godina, zahvaljujući saradnji Opštine Herceg Novi i građana, sanirana je Manastirska ulica na Savini.

Kako je saopšteno iz lokalne uprave, asfaltiranje je završeno tokom proteklog vikenda, a prethodili su mu pripremi radovi na ovoj dionici dugoj 250 metara, koje je izvela firma „Fortis Mont“

Picerija i restoran

Vrijednost izvedenih radova iznosi 18 hiljada eura, što su zajednički obezbijedili lokalna uprava i mještani.

– Dio ove ulice godinama je bio u veoma lošem stanju, na šta su građani više puta ukazivali. Do konkretnih koraka došlo je nakon što su mještani na prijemu kod potpredsjednika Konjevića ukazali na ovaj problem, a potom su i predstavnici lokalne uprave obišli teren. Uslijedio je premjer i predračun radova, a nedugo potom realizacija- podsjećaju iz menadžmenta Opštine.

Manastirska je jedna u nizu lokalnih ulica i puteva koji su sanirani u proteklom periodu. Prije tri dana su asfaltirane ulice u Bijeloj i naselju Žeger, a ranije priobalni put duž rivijere i više dionica u mjesnim zajednicama širom opštine.

Lokalna uprava nastavlja ovu praksu kako bi unaprijedila stanje putne infrastrukture na teritoriji opštine, a neki od planiranih radova su sanacija puta kroz Tijesni klanac, puta na Toploj III, od Šišteta prema Gomili, kao i na drugim dionicama, navodi se na kraju saopštenja.

3 Komentari

  1. A kad ce u sutorinu doci ulicna rasvjeta?
    Od skole pa lijevo od apartmanaLucic pa navise.A za asvalt cemo drugom prilikom kad budu izbori izglada!

  2. Hvala opstini HN jer je ovo počela 2016, a sad završila. Jedni počeli drugi završili, sto je u konačnom nebitno, samo da se radi. Završite sve sto su počeli oni prije vas i nikome neće biti loše!

    8
    1

Ostavite komentar

*

code