Početna Društvo SANIRANE VODOVODNE CIJEVI NA NOVOSADSKOM, BELAVISTI I STEPENIŠTU DANICE TOMAŠEVIĆ

SANIRANE VODOVODNE CIJEVI NA NOVOSADSKOM, BELAVISTI I STEPENIŠTU DANICE TOMAŠEVIĆ

0

Zbog pucanja vodovodne cijevi na donjem Novosadskom početkom sedmice, autobusko stajalište, kao i ulica u dužini od nekih pedesetak metara bili su preplavljeni vodom čitavu sedmicu.

Budući i da je taj dio ulice djelimično neasfaltiran, voda, pomiješana s blatom, oticala je niz ulicu, sa gornje strane lokala “Twins”.
Načelnik Komunalne policije Zoran Bijelić, kazao nam je da su tehničke službe preduzeća Vodovod i kanalizacija sanirale kvar tokom jučerašnjeg dana, međutim ostalo je još da se taj dio puta asfaltira.
“To bi prema mojim informacijama trebalo da bude odrađeno u ponedjeljak”, dodao je Bijelić.
On je takođe podsjetio i da je višemjesečni problem oticanja vode na stepeništu Danice Tomašević, prije zgrade Opštine, konačno riješen, nadajući se da na tom mjestu više ne bi trebalo da dolazi do pucanja cijevi.
“Vlasnik parcele na kojoj je pukla cijev dao je saglasnost da se ona raskopa, tako da su iz Vodovoda zamijenili cijev, i postavili 10 m potpuno novih cijevi, i tu više ne bi trebalo da imamo problema”, uvjerava Bijelić.
Kad je riječ o još jednom problemu nekontrolisanog oticanja vode, na koji su ukazali građani, na trgu Bella vista, Bijelić pojašnjava da je kvar na fontani otklonjen te da ostaje samo da se mjesto oko fontane vrati u prijašnje stanje.
“Ostalo je još da se postavi kamen oko fontane i da sve funkcioniše kao ranije. Zbog popravke cijevi dio kamena oko fontane je polomljen, pa je nabavljen kvadrat novog, a to bi trebalo da se završi u ponedjeljak”, pojasnio je on.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code