Početna Društvo Saobraćajna nezgoda na gornjem Novosadskom: Nema povrijeđenih, pričinjena materijalna šteta

Saobraćajna nezgoda na gornjem Novosadskom: Nema povrijeđenih, pričinjena materijalna šteta

3

U saobraćajnoj nezgodi koja se sinoć poslije 22 h dogodila na Jadranskoj magistrali, u blizini maloprodajnog objekta Stihl (gornji Novosadski) nije bilo povrijeđenih, a na motornim vozilima pričinjena je materijalna šteta.

Nezgoda se dogodila oko 22 h, kada je sa parkinga ispred pomenute radnje motorno vozilo VW Passat, kojim je upravljao Mojkovčanin B.G. ( ’98. godište ), podgoričkih registarskih oznaka, pokušalo da se uključi u saobraćaj na magistralnom putu. Tada je iz pravca Herceg Novog ka Igalu naišao motocikl, kojim je upravljao Ukrajinac (2002. godište) A.S., sa privremenim boravkom u Herceg Novom, kada je došlo do „kontakta“.

Vozač motocikla prebačen je u OP Bolnicu Meljine radi medicinske obrade, nakon koje je, kako saznajemo, konstatovano da nema povreda.

Saobraćaj se zbog obavljanja uviđaja bio obustavljen 15-ak minuta.

3 Komentari

 1. Tamo je mozda i najjednostavnije napraviti pasarelu, tacnije treba samo odraditi produzetak sa onih stepenica koje vode sa Tople III (sumski put).

  2
  1
 2. Veoma nezgodna krivina i dio magistrale koju na žalost mnogi pješaci kao i djeca svakodnevno prelaze, tu se kao i na mnogim drugim mjestima mora napraviti pasarela za pješake kao i signalizacija za vozače..

  37
  2
  • Malo vise opreza samo. Nije opasna krivina, nego ljudi. Ona telad od momaka sto voze 140 uvece, i oni kojima se preko dana stalno zuri negdje, stalno preticu, stalno se guraju na trajektu, hoce da izadju prvi i slicni idioti i maloumnici. Ne treba pasarela, mego oduzimati doživotno vozacke dozvole tim magarcima, i to je to. Rjeseno!

   34
   1

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code