Početna Društvo Saradnja Kliničkog centra sa zdravstvenim ustanovama iz Herceg Novog: Dva respiratora za...

Saradnja Kliničkog centra sa zdravstvenim ustanovama iz Herceg Novog: Dva respiratora za Bolnicu Meljine

8

Na sastanku direktora Kliničkog centra, Jevta Erakovića, i rukovodilaca zdravstvenih ustanova iz Herceg Novog, dogovorena je saradnja i konkretna podrška, u cilju obezbjeđivanja kvalitetnije i dostupnije zdravstvene zaštite za građane Herceg Novog.

Foto: KCCG

Najavljeno je i da će KCCG u što skorijem roku obezbijediti dva respiratora za bolnicu Meljine.

Eraković je kazao i da će fokus saradnje, prije svega, biti na pomoći kadrovskih riješenja KCCG bolnici Meljine, kao i “uspostavljanje podrške u smislu određenih aparata i podrška u edukaciji kadra”.

Eraković je danas sa saradnicima obišao zdravstvene ustanove na području opštine Herceg Novi i razgovarao sa rukovodiocima tamošnjeg Doma zdravlja, Instituta Igalo i bolnice Meljine.

-Oni su upoznali kolege iz KCCG sa načinom organizacije i funkcionisanja ustanova i problemima sa kojima se suočavaju u svakodnevnom radu, posebno u doba epidemije virusa Covid-19″, saopšteno je iz KCCG.

8 Komentari

 1. Doktori iz PG , vi ste, vašom mudrom privatizacijom i još ponečim, ovu bolnicu i razboljeli i rasturili…Da vam sada ( 3,4 dana pred izbore) vjerujemo da je možete ozdraviti? Jeli vi mislite da smo mi vrane?

  12
  3
 2. Svi sve rade pred izborem svaka partia, svaka vlast i opštinska i državna i to je tako vječito.Što tu ima da se čudite. Bar se rade dobre stvari. A BolnicA Meljine je odavno zaslužila bolje uslove i opstaje zajhvaljujuči nadčovječankom zalaganju osoblja.

  37
  2
 3. Raspada se zdravstvo u Novom zajedno sa bolnicom Meljine a sad par dana prije izbora obecavanje kula i gradova.

  Pih na sve doktore kojima je stranka i politika ispred hipokratove zakletve.

  37
  10
  • Kako ste nekorektni. Zasto ne priznate da bolnica funkcionise zahvaljujuci samo medicinskom kadru, koji daju sve od sebe da sto bolje zbrinu pacijente. Drzava ipak pronalazi model kako da bolnicu spasi od propadanja. Bila sam u situaciji da se uvjerim, da bolnica i KC saradjuju odlicno. Pustite nadlezne da rade svoj posao

   17
   3

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code