Početna Društvo Saradnja sa karnevalskim gradovima obogatiće Mimozu

Saradnja sa karnevalskim gradovima obogatiće Mimozu

3

Dodjelom zahvalnica Federacije evropskih karnevalskih gradova Opštini Herceg Novi i Nevladinoj organizaciji „Maškare“, sinoć je završen program obilježavanja 39. rođendana najveće svjetske karnevalske porodice, saopšteno je iz lokalne uprave.

Plakete sa porukom „uspomena živi“ predsjedniku Opštine Stevanu Katiću i predsjedniku „Maškara“ Ivanu Peuliću uručio je predsjednik Federacije Lars Algel, uz pohvale za sjajnu organizaciju i riječi zahvalnosti.

Katić je izrazio zadovoljstvo što je Herceg Novom pripala čast da ugosti predstavnike karnevalskih gradova iz 15 država svijeta. On se zahvalio Federaciji na ukazanom povjerenju i kontinuiranoj podršci našem gradu.

Kako je kazao, Herceg Novi je dio porodice karnevalskih gradova jer članstvo u Federaciji pomaže nastojanju grada da obogati festival sa najdužom tradicijom, Praznik mimoze i ostvari nove saradnje koje će doprinijeti atraktivnosti programa. On je goste pozvao da dođu na 51. Praznik mimoze i da svoje lijepe utiske iz Herceg Novog prenesu hiljadama članova Federacije širom svijeta.

Posebnu zahvalnost Katić je uputio Nevladinoj organizaciji „Maškare“, ističući da su oni zaslužni za blisku i dobru saradnju Herceg Novog sa Federacijom i da za svoj rad zaslužuju podršku grada.

Tokom 39. Dies Natalisa, rođendana Federacije evropskih karnevalskih gradova u Herceg Novom su se okupili predstavnici članova i Internacionalni bord Federacije  iz: Arube, Belgije, Bosne i Hercegovine, Francuske, Holandije, Hrvatske, Italije, Luksemburga, Makedonije, Njemačke, Slovenije, Srbije, Švedske, Turske, Ukrajine i Crne Gore.

3 Komentari

  1. Nama je sa vama Blecicevim djecacima svaki dan karneval.Da ako se vratimo u pamet na izborima i posaljemo vas opet na benzinske pumpe,poste,fudbalske terene dje vam je mjesto

    10
    4
  2. Koliko nas je to koštalo? U gradu gdje nema privrede (sponzora) sve ide na teret opštine, tj. naših para. Zato bi smo voljeli da znamo …

    11
    3

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code