Početna Društvo Saradnjom mještana i Opštine saniran lokalni put u Crnici

Saradnjom mještana i Opštine saniran lokalni put u Crnici

4

Dugogodišnji problem koji su mještani naselja Crnica na Podima imali zbog oštećenog puta riješen je juče, zajedničkom akcijom građana i lokalne samouprave, saopšteno je iz službe za informisanje lokalne samouprave.

Zahvaljujući saradnji mještana i Opštine završeni su radovi kojima je saniran put u dužini od 140 metara, ukupne površine oko 500 kvadratnih metara, objašnjava sekretarka za lokalnu samoupravu Opštine Herceg Novi, Vesna Samardžić.

Picerija i restoran

Ona se zahvaljuje građanima na ovoj inicijativi i maksimalnom angažovanju u pripremi terena i izvođenju radova na betoniranju, za koje je Opština obezbijedila građevinski materijal.

Takođe, u saradnji sa preduzećem „Vodovod i kanalizacija“ saniran je dio vodovodne mreže oštećen uslijed nedavnih vremenskih nepogoda, a urađena je i nova rešetka za odvođenje atmosferskih voda, navodi se u saopštenju lokalne samouprave.

4 Komentari

  1. Sve zahvaljujuci Presjedniku Skupstine Bigi, svaka cast vidi se ko je sa Poda inace bi ga napravili malo sjutra sve na Pode kanalizacija se radi putevi odvijaju se trke itd.

    8
    17

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code