Početna Društvo Saradnjom Opštine i mještana uređen još jedan lokalni put u Bijeloj

Saradnjom Opštine i mještana uređen još jedan lokalni put u Bijeloj

5

Juče su u Bijeloj, u mjestu Grab iznad Dječijeg doma, završeni radovi na betoniranju lokalnog puta. Ovo je još jedan u nizu projekata uređenja gradske putne mreže koji su realizovani zahvaljujući saradnji i zajedničkom učešću Opštine Herceg Novi i mještana, a ukupna vrijednost završenog posla je skoro 12 hiljada eura.

Foto: Služba za informisanje OHN

Na ovaj način riješen je dugogodišnji problem mještana ulice, koja je bila u toliko lošem stanju da je tokom obilnih padavina bilo gotovo nemoguće doći do nekih kuća. Sanacijom puta u dužini od oko 200 metara, konačno je uređen prilaz kućama u ovom dijelu grada.
Kako je kazao predsjednik Mjesne zajednice Bijela Nikole Samardžića, radovi su počeli prije desetak dana, a završeni su juče.

-Sada je mještanima omogućen prilaz kućama i parcelama u njihovom vlasništvu, a sa ovom investicijom se i olakšava mogućnost izgradnje objekata u ovom dijelu Bijele, kazao je Samardžić i dodao da na potezu od Jadranske magistrale do naselja živi dvadesetak porodica.

Kako je dodao, u Bijeloj će u narednom periodu biti izvođeni radovi na više lokacija. U planu su sanacija puta kod naselja Bijela školjka, izgradnja javne rasvjete na nekoliko lokacija, kao i sanacija Doma kulture kako bi taj objekat bio na usluzi građanima i udruženjima.

5 Komentari

  1. Ovo je uradjeno prosle godine a ne juce a opstina nije htijela da da vrecu cementa a ne 12 000 € nisu htjeli da cuju da pomognu iako se tim putem ide do vodotornja i uglavnom ga vodovod unistava kao i sam ulaz u naselje koje su bili na autobuskom cekaliatu skroz unistili i nisu htjeli da saniraju. LAZ NEVIDJENA .

    15
    8
  2. Eto to su opstinski dometi ,betoniranje 50 metara uskog seoskog puta,i havle se kao da prave autoput, mogu zamisliti sta nes ceka na drzavnom nivou

    19
    12

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code