Početna Društvo Sat kula i zgrada Opštine Herceg Novi u zlatnoj boji 21. septembra

Sat kula i zgrada Opštine Herceg Novi u zlatnoj boji 21. septembra

2

Udruženje roditelja djece oboljele od kancera Fenix Crna Gora prvi put u Crnoj Gori, aktivnostima u Herceg Novom, obilježiće zvanično septembar kao Zlatni mjesec – mjesec nade i podrške za djecu/adolescente koja se liječe od raka.

Kako pojašnjavaju, svakog septembra Internacionalna zajednica za borbu protiv dječijeg raka pokreće #lightupgold #zasvijetlizlatno globalnu kampanju, uz poziv da se zlatno osvijetle zgrade, mostovi, spomenici i slično. Zlatna boja je boja snage, hrabrosti, istrajnosti, simbolična boja djece koja se liječe od raka.

Picerija i restoran

“Smatramo da je ovo sjajan način da budemo dio globalne inicijative, te će zgrada Opštine Herceg Novi i Sat kula svijetliti u zlatnoj boji u petak 21. septembra 2018. godine. U subotu, 22. septembra dijeliće se zlatne vrpce i zlatni baloni, kao i informativni flajeri “Rano prepoznavanje simptoma bolesti””, saopštili su iz ovog Udruženja.

Pozivaju Novljane da se pridruže kampanji, fotografišu pored zlatno osvijetljenih institucija i postave fotografije na svoje Facebook i Instagram naloge sa hashtagom #lightupgold #zasvijetlizlatno u znak podrške djeci koja se liječe od kancera.

2 Komentari

 1. Mene zanima koliko je para potroseno u toj kampanji?
  Sta recimo moj divni komsija koji je obolio od rijetke vrste raka i zbog neadekvatnog lijecenja kod nas otisao da se lijeci u inostransrvu ima od toga?
  Sta ce nama trakice i fotke ako nam ukinu bolnicu Meljine zahvaljujuci cijem postojanju je moj muž prezivio infarkt prije mjesec dana?
  Borimo se za konktretan rezultat a ne šminku! Svijest treba da imaju u Ministarstvu Zdravlja,zato su placeni!

  24
  1
  • A sta ce nam ovakva bolnica? Onakvi hirurzi? Ne mora bolnica da bude tamo dje je…mogla je napr u zgradu prvobirca da bude…pravi urgentni centar…ali ne ocemo bolnicu pored same obale.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code