Početna Društvo Savladajte novi sistem ECDL na računaru na Fakultetu za menadžmet

Savladajte novi sistem ECDL na računaru na Fakultetu za menadžmet

5

Fakultet za menadžment u Herceg Novom, od 2.oktobra  postao je akreditovani centar za obuku i rad na računaru po sistemu ECDL (EUROPEAN COMPUTER DRIVING LICENSE) i predano radi na (opštoj) informatičnosti polaznika i građanstva.

ECDL unapređuje pojedinačna znanja o informacionim tehnologijama, daje respektabilne računarske vještine, unapređuje ličnu efikasnost na poslu i u svakodnevnom životu. Obezbjeđuje internacionalno priznatu kvalifikaciju za poznavanje vještina rada na računaru predstavljajući sistem sertifikacije znanja iz oblasti IT-a, koji priznaje više od 160 zemalja svijeta.

Primjenom ECDL-a, nastavni program Fakulteta za menadžment Herceg Novi obuhvata softverske programe koji se najčešce koriste u svakodnevnom radu po najnovijoj verziji ECDL Syllabusa 4.0. U savremeno opremljenoj, kompjuterizovanoj učionici polaznike obučavaju i testiraju sertifikovani predavači po ECDL programu sastavljenom od četiri modula:

MODUL 1 – Osnove informacionih tehnologija

MODUL 2 –  Osnove korišćenja internet

MODUL 3 – Obrada teksta

MODUL 4 – Tabelarne kalkulacije

Kurs je intenzivan i podrazumijeva 10 radnih dana po 3 školska časa, pri čemu su 2 časa predviđena za predavanja, dok je treći čas svakog dana rezervisan za praktične vježbe. Cijena kursa za sva 4 modula je 300 eura.

Polaganje modula se zakazuje u terminu koji odgovara kandidatima, a nakon uspješno položenog ispita kadidati dobijaju ECDL indeks i sertifikat.

Studenti Fakulteta za menadžment koji od školske 2017/2018 godine slušaju i polože ispit iz predmeta “INFORMACIONE TEHNOLOGIJE U MENADŽMENTU” sa ocjenom A (odličan), B (vrlodobar) i C (dobar) imaju pravo da apliciraju za dobijanje ECDL indeksa i sertifikata, s obzirom da su predavanja i vježbe organizovana po uputstvima ECDL i to po cijeni od 80 eura.

Studenti Fakulteta za menadžment mogu pohađati kurs po cijeni od 150 eura (50% cijene).

Za realizaciju kursa potrebno je oformiti grupu od minimum 10 polaznika.

Prijava na telefon: +382 (0)31 332 900, e-mail:studentskasluzba@fm-hn.com

5 Komentari

 1. Prijavljujem se istog trena, zato sto mi ovo treba kad predajem molbu za posao, vecina hoce da zna da li znate raditi na racunaru, a ovaj sertifikat to potvrdjuje!

  2
  3
 2. BRAVO!! Ko god je dosao na ovu ideju je neko ko zeli ljudima u Herceg Novom dobro i kvalitet! Valjda treba prvo probat, pa ako se ocjeni da je dobro to i podrzat! Ideja je odlicna! Potpuno podrzavam! Cestitke za sertifikat!

  3
  3
 3. Ovih 5 sto ne podrzavaju, verovatno vise vole kamene sekire nego kompjutere. Treba ih poslati na kurs ECDL, jer ako je priznat u 100 zemalja i ukljucuje 15 miliona ljudi, osposobio bi i njih da nesto korisno i savremeno rade.

  2
  4
 4. Konačno prava stvar
  http://ecdl.org/

  ECDL is the world’s leading computer skills certification. To date more than 15 million people have engaged with the ECDL programme, in over 100 countries, through our network of over 24,000 ICDL Accredited Test Centres (ATCs).

  2
  8

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code