SD: Bivši predsjednik Pozitivne Herceg Novi podržao Socijaldemokrate

SD: Bivši predsjednik Pozitivne Herceg Novi podržao Socijaldemokrate

2636
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Branko Golubović, bivši predsjednik Pozitivne Crne Gore u Herceg Novom,  podržao je listu “Socijaldemokrate Crne Gore – Ivan Brajović – Dosljedno za Herceg Novi” – navode iz te partije.

“U Socijaldemokratama sam prepoznao političku partiju koja može Herceg Novi voditi naprijed. Novljanima je dosta retrogradne politike, demagogije i populističkih predizbornih obećanja. Socijaldemokrate nude odličan program, konkretna rješenja i čestite, sposobne ljude, koji su spremni da preuzmu odgovornost za sveukupni razvoj našeg Novog.

Picerija i restoran

Drugačija politička kultura, dosljednost u djelovanju i jasna vizija razvoja Herceg Novog, ali i Crne Gore su me oprijedilile da otvoreno podržim Socijaldemokrate Crne Gore. Uvjeren sam da će Socijaldemokrate biti garant stabilnosti buduće lokalne vlasti u Novom, te da će nakon 7. maja, Herceg Novi dobiti efikasnu i transparentnu lokalnu samoupravu, koja će svakodnevno raditi u interesu svih građana i vratiti Novi na mapu najljepših i narazvijenijih gradova u našem dijelu  Jadrana” – poručio je Golubović

Na kraju, Golubović je pozvao sve simpatizere i članove Pozitivne Crne Gore da mu se pridruže i da zaokruže broj 4 na predstojećim lokalnim izborima.

Plaćeni izborni program

Nema komentara