SD: Socijaldemokrate garant stabilnosti Herceg Novog i Crne Gore

SD: Socijaldemokrate garant stabilnosti Herceg Novog i Crne Gore

1211
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Socijaldemokrate su 29.04.2017. godine, u Herceg Novom, održale sjednicu Predsjedništva, na kojoj su analizirane aktivnosti iz prethodnog perioda i razmatrana aktuelna politička situacija, sa posebnim osvrtom na lokalne izbore u ovom gradu – navodi se u saopštenju SD-a.

Konstatovano je da se opredjeljenje za samostalni nastup, kao i na svim prethodnim izborima, pokazalo kao dobra odluka, koja će doprinijeti evidentnom trendu rasta podrške koju Socijaldemokrate bilježe u cijeloj Crnoj Gori.

Picerija i restoran

Istaknuto je uvjerenje da će se taj trend potvrditi i u Herceg Novom, gdje će SD nakon izbora biti garant stabilnosti buduće lokalne vlasti. Takođe, izraženo je zadovoljstvo informacijama sa terena, budući da je sad već očigledno da građani Herceg Novog odlično reaguju na ponudu Socijaldemokrata i na ljude koji je svojim ličnim i profesionalnim integritetom prezentuju.

Predsjedništvo je pozdravilo i odluku o potvrđivanju Sjevernoatlantskog ugovora, kao još jedan korak bliže ostvarenju jednog od najznačajnijih programskih ciljeva Socijaldemokrata – članstva u NATO alijansi. Odluka Parlamenta, kako je jednoglasno istaknuto na Predsjedništvu SD, predstavlja istorijski momenat za našu zemlju i svrstava nas u red najrazvijenijih zemalja, garantujući nam dugoročni mir, stabilnost i prosperitet – zaključuje se u saopštenju.

Plaćeni izborni program

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code