SDP: ISHOD SKUPŠTINSKOG KOLEGIJUMA GOVORI KOLIKO JE VLAST SLATKA

SDP: ISHOD SKUPŠTINSKOG KOLEGIJUMA GOVORI KOLIKO JE VLAST SLATKA

129
0
Podijeli

Na sastanku predsjednika odborničkih klubova kod predsjednice Skupštine opštine nije ostaren cilj, da se postigne dogovor oko datuma nastavka prekinute vanredne sjednice za skraćenje mandata odbornicima, saopštavaju iz novskog SDP-a.

– Svi su za skraćenje mandata, ali svi baš iduće nedjelje imaju „neodložne poslove” ili konačne stavove treba da im još jednom verifikuju stranački organi! Kada je predsjednik OO SDP Herceg Novi, Dragan Šimrak predložio da ako su svi zauzeti iduće sedmice, sjednicu održimo sjutra prijedlog je prihvatio samo predsjednik kluba DPS-a, ostalima ni taj prijedlog nije odgovarao, pa je zaključeno da se naredna sjednica klubova na ovu temu održi 17. jula tekuće godine! – navode iz SDP-a.
Novske socijaldemokrate podsjećaju i da su skraćenje predložili prije puna tri mjeseca, jer su mnogo ranije vidjeli kako aktuelna lokalna vlast funkcioniše i cijenili su da je interes građana i grada da se iz ove agonije što brže izađe i počne funkcionisati koliko toliko normalno!
– Malo ko je iskreno ovaj prijedlog podržavao, a štete su se samo gomilale. I ovo danas jasno govori koliko je vlast „slatka” i koliko se teško od nje odvajaju posebno oni koji 14 punih godina vladaju. Nadamo se da će na skorim vanrednim izborima naši sugrađani znati da vrijednuju „doprinos” svih koji su nas sve zajedno doveli u ovakvu situaciju u sred turističke sezone – poručuju iz OO SDP Herceg Novi.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code