SDP-URA: “Vazda vam cvjetalo”

SDP-URA: “Vazda vam cvjetalo”

2172
0
Podijeli

Koalicija SDP URA – VAZDA danas je na više lokacija u Herceg Novom, od Bijele do Igala, održala akciju pod nazivom „Vazda vam cvjetalo“. Mladi i žene koalicije su građanima podijelili 560 sadnica sezonskog cvijeća sa porukom „Vazda nikne ono što posijete. Mislite o tome 7. maja“.

Akciji su pored nosioca liste Dragana Šimraka i kandidata za odbornike, prisustvovali i predsjednik GP URA Dritan Abazović i poslanica SDP-a Draginja Vuksanović. Abazović je podsjetio da su SDP i URA jedine partije koje nijesu učestvovale u lokalnoj vlasti i da imaju znanja da „ruinirani Novi učine kakav je nekada bio, mediteranskim gradom zaposlenih i zadovoljnih ljudi. Vuksanovićeva je obećala borbu za zaštitu državnih resursa, posebno Instituta Simo Milošević i poručila Novljanima da se „7. maja naljute na one koji su im uništili grad, kako ne bi bili ljuti na sebe naredne četiri godine“. Milica Berberović, kanditatkinja za odbornicu i ing. hortikulture, koja brine o novskim parkovima istakla je da koalicija SDP URA – VAZDA umije „Novi učiniti ljepšim i vratiti mu stari sjaj“.

Picerija i restoran

Glavna poruka akcije, tokom koje su građanima dijeljene sadnice sezonskog cvijeća, bila je da ukaže Novljanima da uvijek nikne ono što se posije, i da razmisle o tome do 7. maja, kada se održavaju lokalni izbori u Herceg Novom – poručuju iz koalicije SDP URA – VAZDA.

Plaćeni izborni program

Nema komentara