“Sea Bass” festival u parku Boka, muzika, mušlje na buzaru, otvorena galerija…

“Sea Bass” festival u parku Boka, muzika, mušlje na buzaru, otvorena galerija…

3
Podijeli

Od subote ujutru do kasno u noć u parku Boka u Herceg Novom trajaće festival urbane kulture, pod nazivom “Sea Bass”. Organizator je  NVO “Brancin”, u saradnji sa Udruženjem likovnih umjetnika. Najavljuju bogat kulturno-zabavni, humanitrani i gastro program. Manifestacija će početi u 10 časova, uz tradicionalnu pripremu mušalja na buzaru, koje će se besplatno dijeliti.

– Biće neobavezna muzika ujutru i u popodnevnim časovima. Oko 12 planiramo da bude gotova prva tura mušalja. Kasnije, oko 16 će Dedduh da krene sa muzikom, a poslije će Rambo da “upada” DJevima sa gitarom, sa Goranom Gogijem Hinićem. Bukvalno sinergija DJinga i električne gitare – objašnjava direktor NVO Brancin, Marko Mitrović. Glavni dio muzičkog programa biće gotov do 21h, a poslije 23h će muziku utišati.

Picerija i restoran

Sva dešavanja koja organizuje NVO Brancin prati i humanitarni segment, pa će ovog puta biti prikupljana pomoć za Dejana Ametovića, kome je ustanovljena cista na mozgu, zbog koje ima napade epilepsije. Mitrović je kazao da će kutija za prikupljanje pomoći stajati pored štanda na kojem će se dijeliti besplatne mušlje.

U okviru manifestacije Udruženje likovnih umjetnika upriličiće otovrenu galeriju po cijelom parku Boke. Ideja je da se radovi postave na što više stabala i mjesta na kojima mogu stajati. Galerija će biti otovrena dok bude dnevnog svjetla, jer organizatori nisu u mogućnosti da obezbijede  rasvjetu za sve radove.

Domaćini manifestacije biće Marko Mitrović alias Remety Beat i Rambo Amadeus. Učešće u muzičkom programu potvrdili su član Who See ekipe Dedduh, hip hop sastav Katedra za Beton, 2 Beat, STO1K, Soft 85,  muzičarka Iva Kostić i mnogi drugi.

3 Komentari

Ostavite komentar

*

code