Početna Turizam Sea Dance dovodi svjetske zvijezde Robina Schulza i Ofenbacha, neprocjenjivo doprinosi promociji...

Sea Dance dovodi svjetske zvijezde Robina Schulza i Ofenbacha, neprocjenjivo doprinosi promociji Crne Gore

0

Muzički festival Sea Dance je ispunio sva očekivanja i u prethodnim godinama je kvalitetnom organizacijom i izvođačima, zaslužio bezrezervnu podršku. Ove godine biće održan od 30. avgusta do 1. septembra na plaži Buljarica.

Pored direktnog priliva novca od turizma koji donosi ukupnoj ekonomiji Crne Gore, naš najveći festival je i ove godine omogućio međunarodnu promociju destinacije na kojoj se održava, smatra ministar održivog razvoja i turizma, Pavle Radulović.

– Promotivni efekat koji je preko klasičnih medija i društvenih mreža publike i učesnika ostvaren, ima neprocjenjivu vrijednost, a promotivne poruke stigle su direktno do željenih tržišta i turista – kazao je on.

Najuspješnijem muzičkom producentu 21. vijeka Davidu Guetti u pokretanju nove ere za Sea Dance festival, pridružiće se vodeći njemački DJ i producent Robin Schulz, najavljeno je iz Minstarstva na konferenciji za novinare u Budvi.

Njemačkom šoumenu će se pridružiti i i francuski hit duo Ofenbach, čiji su hitovi pokorili top liste širom svijeta.

Na konferenciji je zvanično potpisan i novi aneks ugovora sa Opštinom Budva, te ozvaničen nastavak saradnje sa Ministarstvom održivog razvoja i turizma u realizaciji ovog festivala od nacionalnog značaja.

Prema riječima predsjednika Opštine Budva, Marka Carevića, pomjeranjem festivala iz špica na kraj sezone prošle godine uz benefite koje ovakav festival ima za grad, produžena je turistička sezona, a Budva plasirana na nova eminenta tržišta.

– Sea Dance doprinosi afirmaciji Budve kao svjetski poznate destinacije i dovodi u naš grad publiku sa svih meridijana – ističe on.

Nakon prvih pet godina razvoja i niza uspjeha na tom putu, Sea Dance Festival je ušao u novu eru i vrijeme je za nove, još ambicioznije iskorake, tvrdi osnivač EXIT i Sea Dance festivala, Dušan Kovačević

– Ovogodišnji program to već sad potvrđuje, jer u Budvu i Crnu Goru dolaze najveće svjetske zvijezde, a uskoro će biti poznati i veliki hedlajneri trećeg dana, dok će desetine drugih izvođača biti objavljeni ranije nego ikad – navodi on i dodaje da ove godine očekuje rekordnu posjetu.

Cijena ulaznica

Limitiran broj ulaznica za Sea Dance po najpovoljnijoj cijeni od 19,99 eura naći će se u prodaji u petak, 5. marta tačno u podne. Ovo je cijena sa čak 60% popusta u odnosu na finalnu i biće dostupna samo građanima Crne Gore sa dokazom o državljanstvu (lična karta sa prebivalištem u Crnoj Gori ili crnogorski pasoš).

Najpovoljnije ulaznice se svake godine rasprodaju za samo nekoliko sati, te se savjetuje svim posjetiocima da na vrijeme obezbijede karte po poklon cijeni. U prodaji će se naći i VIP GOLD trodnevne ulaznice po cijeni od 100 eura, kao i ulaznice za festivalski kamp po cijeni od 25 eura.

Karte će biti dostupne preko stranice www.seadancefestival.me, dok će, takođe od 5. marta, putem zvanične turističke agencije EXIT Trip posjetiocima biti dostupni i turistički paketi koji će, pored ulaznica, sadržati i razne opcije za smještaj i prevoz i to po cijeni već od 49 eura.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code