SEA DANCE FESTIVAL MIJENJA REŽIM SAOBRAĆAJA U BUDVI

SEA DANCE FESTIVAL MIJENJA REŽIM SAOBRAĆAJA U BUDVI

140
0
Podijeli

Povodom Sea Dance Festivala, koji će se održati na plaži Jaz u Budvi od 15. do 17. jula, a zbog očekivane pojačane frekvencije posjetilaca i vozila i režim saobraćaja za 15, 16. i 17. jul 2014. godine u Budvi biće izmjenjen – saopštili su Ministarstva unutrašnjih poslova.

Jednosmjerni tok saobraćaja za motorna vozila od Budve prema Jazu, do mosta u Lastvi Grbaljskoj, a u povratku od mosta u Lastvi Grbaljskoj Topliškim putem nazad do Budve, u vremenskom intervalu od 17.00 do 1.30 iza ponoći.
Za teretna motorna vozila nosivosti preko pet tona je u ova tri dana u navedenim intervalima zabranjen saobraćaj.
Službenici Centra bezbjednosti Budva će uz angažovanje drugih jedinica policije po potrebi, s obzirom na očekivano prisustvo velikog broja posjetilaca na Sea Dance Festivalu, preduzeti preventivne mjere i radnje na terenu kako bi se na području Budve održao stabilan javni red i mir u vrijeme prije, tokom i nakon održavanja festivala.
Policijski službenici će takođe reagovati pri svakom pokušaju činjenja bilo kojeg delikta – krivičnog djela ili prekršaja i shodno policijskim ovlašćenjima, po potrebi, preduzeti sve neophodne mjere i radnje, među kojima i represivne, kako bi se djelovalo prema odgovornim licima.
Zato iz Uprave policje apeluju na građane i turiste, posebno one koji će u Budvi boraviti kako bi pratili Sea Dance Festival, da se tokom boravka na ovoj manifestaciji i uopšte na području Budve ponašaju u skladu sa pozitivnim zakonskim propisima.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code