Početna Društvo SEDAM DANA ZA DJECU

SEDAM DANA ZA DJECU

0

djecaNVO Djeca Tivta, Dječiji savez i marina Porto Montenegro obilježavaju nedjelju posvećenu djeci pod motom “Koračajmo zajedno”.

U okviru proslave koja će trajati do 5. oktobra biće organizovan niz zabavnih i edukativnih manifestacija kroz saradnju sa tivatskim obrazovnim ustanovama. PR Porto Montenegra Branka Božinović nam je rekla da se marina prvi put uključila u ovaj projekat, koji je jutros započet obilaskom sve 4 osnovne škole u Tivtu.

Tom prilikom smo poklonii djeci ono što im je sada najpotrebnije – sveske i olovke. Ispred NVO “Djeca Tivta” učiteljicama su podijeljeni diskovi sa dječijim pjesmama, sa festivala “Naša radost”.

 

Pošto će cijela nedjelja biti u znaku djece, Božinovićka je najavila da će sjutra biti organizovan Dan mladih literata. Dan posvećen ekologiji obilježiće se 3. oktobra zasađivanjem “drveta generacije”. Nakon toga, manifestacija se ponovo “seli” u Porto Montenegro.

“U četvrtak, 4. oktobra, biće organizovana žurka uz dječiju muziku za mališane starije vaspitno-obrazovne grupe vrtića “Bambi” u 10 h, kod parka vrtića, na ulasku sa Pina” – ističe Božinovićka.

Za kraj ove manifestacije predviđena je priredba “Škola radosti” koja će se održati u petak u 17 h u velikoj Sali centra za kulturu u Tivtu.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code