Početna Ekonomija Sedamdeset slobodnih radnih mjesta u Luštici Development i hotelu Čedi

Sedamdeset slobodnih radnih mjesta u Luštici Development i hotelu Čedi

9

Drugi sajam zapošljavanja na radnim pozicijama u kompaniji Luštica Development i hotelu Čedi Luštica Bay biće održan u petak i subotu, 7. i 8. februara, a na događaju će biti ponuđeno ukupno 70 sezonskih i stalnih pozicija.

Foto: Luštica Bay

Tokom dvodnevnog sajma u hotelu Čedi u Luštica Bay marini, zainteresovani će imati priliku da se upoznaju sa informacijama o radnim pozicijama, obiđu Luštica Bay naselje i Čedi hotel i saznaju više o planovima za predstojeću sezonu. Kandidati će imati mogućnost da na licu mjesta popune aplikaciju za ponuđene poslove. Aplikantima se savjetuje da ponesu više kopija rezimea, jer ih očekuju i personalni intervjui sa članovima Čedi i Luštica Bay timova. Kandidatima će biti organizovan besplatan prevoz iz Tivta, Kotora i Budve.

Kompanija je početkom ove godine pokrenula drugi ciklus stručnog osposobljavanja mladih kadrova bez radnog iskustva, na pripravničkim pozicijama.

„Kao nastavak napora za regrutovanje uspješnih mladih ljudi, kao i ljudi sa iskustvom, kompanija nastavlja sa praksom organizovanja sajmova zapošljavanja. Zadovoljstvo nam je da pozovemo zainteresovane mlade ljude koji žele da učestvuju u stvaranju novog grada i sticanju novih iskustava u Luštici Bay da nas posjete te provjere ponuđene opcije za radne angažmane u našoj kompaniji”, saopštila je menadžerka za ljudske resurse Luštica Bay naselja, Antonia Kelava.

9 Komentari

  1. Omladino dogovorite se i budite uporeni – naj manja plata 600-700 eura, to trazite da je start,
    placen rad subotom, nedeljom, praznikom, nocni rad…..samo treba izdrzati. Hoteli bez osoblja ne mogu. Zvace vas u aprilu.

    11
  2. Djaba ste krecili. Nasa omladina radi na trulom zapadu sad su njihovi poreski obveznici uplacuju u njihov penzioni fond a nasi lepi mladi sto su nam obecavali maloga tigra nisu vise ni lepi. Ko zadnji izadje nek ugasi svetlo ovo je obecana zemlja za indonezane sirijce stari izumiru mladi bjeze iz ovog raja zvani momtenegro.

    11

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code