Početna Sport Selektor Gojković odabrao tim za duel sa Francuskom

Selektor Gojković odabrao tim za duel sa Francuskom

0

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore, u 3. Kolu grupe C FINA/LEN Svjetske lige, u Evropa kup kvalifikacijama, sastaće se sa selekcijom Francuske, u utorak 11. decembra od 20 časova.

Selektor Ajkula Vladimir Gojković za ovaj meč pozvao je Dejana Lazovića, Draška Brguljana, Dragana Draškovića, Marka Petkovića, Stefana Vidovića, Vlada Popadića, Jovana Sarića, Bogdana Đurđića, Aleksandra Ivovića, Vladana Spaića, Đura Radovića, Nikolu Murišića i Slavena Kandića.

Picerija i restoran

Prema Gojkovićevim riječima mečevi sa Francuzima su uvijek teški, jer su dobra selekcija, posebno posljednjih godina.

– Vrlo važan meč za nas, jer želimo da prođemo na završni turnir. Vjerujem da ćemo ga shvatiti na najozbiljniji način. Imali smo malih problema sa sastavom, Čučković zbog radne dozvole nije mogao da ide za Francusku. Pred početak takmičenja smo se dogovorili sa Mlađanom da preskoči ovaj meč, biće u timu za Italiju – kazao je Gojković.

Podsjećamo, Ajkule su na startu savladale Italiju kod kuće, nakon peteraca 11:8, dok su u drugom kolu bili slobodni. Francuska je u drugom kolu u gostima poražena od Italije 12:3.

Nakon Francuza, naredni meč je 29. januara Italiji. Reprezentacija je u februaru smo slobodna. Za kraj ove runde ugostićemo Francusku 12. marta.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code