Početna Društvo Semafor stradao od vjetra, ali poslije četiri dana djelimično osposobljen

Semafor stradao od vjetra, ali poslije četiri dana djelimično osposobljen

8

Jedini semafor u hercegnovskoj opštini, na Toploj do danas nije radio, nakon što je orkanska bura proteklog vikenda polomila “most” koji nosi svjetlosnu signalizaciju.

U jakom naletu vjetar je odvalio jednu konzolu sa tri svjetlosna režima. Kako su nam kazali u Parking servisu, ni četiri dana nakon nevremena, konzola nije pronađena. Ne zna se ni gdje je vjetar odnio, kao ni ko je, eventualno, pronašao i “uklonio”. Zbog toga je semafor nekoliko dana bio van funkcije, što nikako nije odgovaralo pješacima.

U Parking servisu su nam kazali da je obavljeno samo “privremeno prespajanje instalacija” kako bi semafor djelimično bio osposobljen, dok se ne nabavi nova konzola.

Vrijednost i instaliranje nove konzole biće poznati nakon što danilovgradska firma Mezon, koja je i ranije postavljala svjetlosne konzole, dostavi ponudu.

8 Komentari

  1. Jeste li vi culi za kamere? Hvala bogu, policajaca imamo najvise po glavi stanovnika u Evropi. Ako je ogranicenje 40km, zasto se ne regulise saobracaj u tom rezimu prije sezone, a samo u sezoni ukljuciti semafor. Djeca su nam ugrozena jer zeleno za pjesake traje 5 sec. Prioritet su glavonje u dzipovima koji tu protutnje sa 80 – 100km/h.

    9
    2
  2. Da je dobro napravljeno nebi mu vetar nista mogao.A kao i uvek kad dodje novi neko ce se dobro ograditi , a firmi sto postavlja semafor u hn je svanulo.Svako malo isto rade i naplate

    18
    3

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code