SERGEJ PJEVAO ZA 1000 DUŠA, VEČERAS REPRIZA NA KANLI KULI

SERGEJ PJEVAO ZA 1000 DUŠA, VEČERAS REPRIZA NA KANLI KULI

101
0
Podijeli

sergej cetkovic hn 1To što već šest godina nije nastupao u Herceg Novom, Sergej Ćetković je odlučio da nadoknadi i oduži se svojim fanovima u ovom gradu. Počeo je crnogorsku turneju sinoć na prepunoj Kanli Kuli, a večeras će podariti Novljanima i njihovim gostima još jedan koncert.
Vrijeme će biti prijatnno, bez kiše, a karata za koncert još ima i mogu se kupiti na ulazu u Kulu i na Škveru, poručuju organizatori. O sinoćnjem koncertu ne treba mnogo pričati, sve je trebalo doživjeti. Na Kanli Kuli je bilo krcato, oko 1000, uglavnom mladih i uglavnom pripadnica ljepšeg pola, ali i parova i nešto starijih. Pjevali su zajedno sa Sergejom balade, od “Prokleta bila” , preko “Pogleda u tami” do “Dva minuta”. Poslije desetak minuta malo ko je sjedio. Svi su stajali, plesali i pjevali. A Sergej, je kao vrsni vokal i profesionalac, pratio publiku, “držeći” ih pjesmom i po kojom opaskom i porukom. Tako se prisjetio i svog nastupa u Herceg Novom, na “Sunčanim skalama” 1998 godine, kada je kako kaže imao dva broja manju košulju i žvakao žvaku, jer je sve bilo na play back.
sergej cetkovic hn 2Na binu je Sergej sinoć pozvao “hrabre” i zaljubljene, a “osmjelila” se jedna mlada Dubrovčanka Antonela. Možda je sinoć najviše posjetilaca bilo iz Novog, ali jeste dosta iz gradova regiona i susjednog Dubrovnika, koji su se na Sergejevu prozivku javili usklicima. Kazao je da će možda prirediti i koncert u Dubrovniku.
No, Sergej Ćetković ostaje još večeras u Novom na novom koncertu u 20:30 h, za koji se karte mogu kupiti ispred Kanli kule, i na Škveru ispred lokala „Bluefin”. Cijena je i više nego povoljna za neponovljiv skoro dvoipočasovni koncert, 6 eura zajedno sa LIVE CD sa Sergejevog koncerta u Beogradu.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code