Početna Politika Sestre Dabović podržale koaliciju “Mir je naša nacija”

Sestre Dabović podržale koaliciju “Mir je naša nacija”

0

Novljanke, proslavljene košarkašice, reprezentativke, sestre, Milica i Ana Dabović, danas su podržale koaliciju „Mir je naša nacija“, saopšteno je iz te koalcije.

-Mišljenja smo da je našem regionu potreban mir, a da je ideja pomirenja nešto što je, prevashodno, potrebno Crnoj Gori. Kao što, u svijetu sporta, ne razlikujemo jedni druge po vjeri i naciji kada igramo za isti tim, i kao što je jedino na taj način moguće ostvarivati uspjehe, tako je i za uspjeh cijelog našeg društva preduslov pomirenje- kazale su sestre Dabović.

One su, kako je saopšteno, prepoznale da je ova koalicija upravo na liniji tog uvjerenja i da je nošena idejom mira i pomirenja u Crnoj Gori, pa su, kako navode, odlučile da je javno podrže i pozovu sve svoje sugrađane, kao i sve stanovnike Crne Gore da svoj glas daju koaliciji ‘Mir je naša nacija’.

-Saznanje da Aleksa Bečić i Miodrag Lekić dijele našu ljubav prema sportu, jedan prema fudbalu, drugi prema tenisu, dodatno nas je učvrstilo u uvjerenju da ćemo pružanjem podrške upravo njihovoj koaliciji postupiti ispravno i učiniti pravu stvar. I u zdravom tijelu zdrav duh je naša nacija – zaključile su sestre Dabović, a saopšteno je iz koalicije „Mir je naša nacija“.

Politički marketing